jag tar hissen dit upp, trapporna är för många

Hej allesammans!

Mitt lov känns helt ofantligt bra måste jag säga! Har hunnit med massa värdefulla saker (samt mindre värdefulla :P )

När det kommer till Astor så är han fortfarande ganska dålig men han är i alla fall uppe och gå en del nu... matade han lite med fil och det tyckte han om:) Jag tror han är lite sällskapssjuk den lilla pojken:) Pratade lite med far när vi åkte för att hämta bilen som blev färdig idag (trots att jag lämnade in den i morse! de jobbar snabbt de dära ;) ) jag sa att det kanske vore skönare för Astor om vi tog bort honom, jag vill absolut inte att han ska lida! pappa sa att han också har tänkt på det men att vi måste vänta tills vi kan begrava honom nånstans med.. och när han sa det fick jag en knut i magen.. Allt blev så påtagligt helt plötsligt att min lilla hund som har funnits hos mig så länge jag minns att han är så pass gammal och dålig att man faktiskt tänker tanken på att ta bort honom! Men jag är villig att göra allt så bra som möjligt för honom, även om det blir den sista utvägen att avliva honom. Jag hoppas som attan att han ska krya på sig nu!

Nog om tråkigheter här va! Jag har betalat en del av min balklänning idag så nu är den paxad och klar! kvar är att välja skor och sådant annat tjafs men det orks inte tänka på nu!


Bli frisk nu Pojken :)



Kommentarer
Postat av: Lina

usch jag vet hur jävla jobbigt det där är, det sista man vill är att ens djur ska lida, samtidigt är det så svårt att skiljas. :'( <3

2010-02-24 @ 23:57:25
URL: http://linaemmaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Anna!

mmm precis.. hatar att man själv känner sig så himmla bortkommen med! man kan liksom inte göra något åt det liksom... Men han har haft 15 bra år man får tänka så istället :)

2010-02-25 @ 12:19:17
URL: http://ormbunkens.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag vet hur det känns. Det var skitjobbigt att avliva Bambi, men man visste ju att det var det bästa för henne. Hoppas att han blir bättre så ni slipper tänka på det här än.



Förresten, ska du ha balklänning?! Jag trodde du skulle gå i kostym eller nåt ;) Hur ser den ut?

2010-02-25 @ 13:47:36
URL: http://manduzana.blogg.se/
Postat av: Anna!

Jepps det blidde en klänning (fick ju fetast utskällningen av folk runt omkring när jag sa att jag tänkte ta kostym;) ) Det blir en vinröd klänning typ :P Du får se den den 4:de Juni om du kommer ned och kollar ;) Den är i alla fall helt ok :)

2010-02-25 @ 14:45:23
URL: http://ormbunkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0