Lös rast

Asså jag har så enormt tråkigt och vet ni vad jag gör då?
Jag kollar om nån bloggar och lägger upp nått nytt på de ca6 bloggar jag läser, vilket man inte gör var femte minut men jag kollar i alla fall (för säkerhets skull!) Annars loggar jag in och ut på facebook (snart spärrar dem mitt konto p.g.a spammning av in och ut loggningar!). Hade jag haft min msn så kunde jag åtminstone låtsas vara social med folk men icke! Jocke kommer få order att fixa den ikväll det kan ni ju räkna med!!

Annars då?
Joo tack det spelas julmusik för fullt, zorro är också rastlös och går upp och ned för trapporna (dags att byta mattor snart de blir utnötta av hans tassande upp och ned). Undra om det smittar av sig eller om han bara gör det i protest till att jag inte hinner gå ut med honom en gång till? Jag vet faktiskt inte...

Nu ska jag fortsätta med detta i 10 min sen tar jag och går ut till bilen lite försiktigt och försöker ta mig till jobbintervjun, Be till gud att det är ett vettigt jobb och att jag får det och att det är toppen lön!!

Herrå

Allt och ingenting egentligen

Jag har köpt en av gjordens finaste nyårsklänning! Min finaste pojke var med och fick dra upp dragkedjan (är man inte en riktig gentleman då eller) För övrigt tyckte han också att den var fin :) Men det blev inte mycket mer julshopping som vi hade tänkt. Men god mat blev det!

Idag åker Felle till sitt kära fjäll! tycker jag är väldigt tråkigt för oss som hon lämnar hemma men jag kan inte beskriva hur glad jag är för hennes skulle och hu kul du kommer ha fellepelle! :D OCH vi kommer faktiskt komma upp till dig och hälsa på! :)

Idag får det bli julstädning som gäller och sen ska jag fösöa få tag på den där Linnéa som det känns som det var evigheter sen jag pratade med!

Måste bara tillägga att jag tycker den här räven är så cool! Haha


Anna 19 år, senil och stendum!

Hej jag heter Anna  och jag är Senil!
Hej ANNA!

Så skulle det låta om jag gick på ett ASM möte (anonyma senila människor)..

Jag behövde bara åka in till stan med felle så hade jag totalt glömt allt som hade med julfesten att göra på kvällen! Tills jocke ringde och ville preliminärplanera bedminton (stavning!?) och jag öppnar min kalender där det står : Jul"FEST" I V-Husby kl 19. Klockan var nog efter 20 när jag upptäckte detta och praktiskt taget schasade iväg jocke på telefonen sprang runt i cirkalar som en galning och sen efter 10 min befann mig där jag borde ha varit för över en timme sen!

Aja kalla mig gammal, senil, förvirrad,virrig,yr, bäng, korkad ja va tusan ni vill för det stämmer nog in i alla fall!



Sen i alla fall så diskuterade jag och felle det här med julklappar och födelsedagar och hit och dit. att man kan bli så besviken för dessa jäkla paket man alltid måste få. för man skriver en önskelista och får man då inte det man önskar sig allra mest så blir man på nått vis lite besviken även om man får allt det andra. Vi tror det beror på att man går och TÄNKER på att man ska få den, även om man inte vet det. Lika dant är det om någon glömmer ens födelsedag. Och trots att jag inte firar namnsdagar så känns det ändå lite illa när de som kom ihåg min namnsdag idag var Lillasyster, min kusin, sagmar som sa det framförnosen på felle så hon fick reda på det med :P

Det är konstigt det där tycker jag alltså... känslor ska bara hålla på o ställa till det för en verkar det som ibland!

Men nu är det säng som gäller för mig faktiskt! Natti natti :)

Söt robot!



Asså jag såg just reklamen med den här roboten! Han är ju bara supersöt<3 Men jag tycker så himla synd om honom när allt bara går sönder som han rör vid... Men det är skönt att det löser sig när han kommer hem!

Ville bara berätta det :)

Värme


Här sitter jag och dricker glögg!
Försöker värma min frusna kropp förstår ni
Saknar min vänner som bara den!

Min kastrull är trasig...

Hela jag är lite trasig faktiskt...
Tycker det är supertrist det här faktiskt...
Kan man inte bara få göra något man faktiskt gillar?
hur många gånger kan du få med "faktiskt" i ett blogginlägg?
Det är faktiskt ganska många.
Men nu bryter jag trenden.

Jag har ont i huvudet, hela kroppen känns tung och jag är gråtfärdig, ändå börjar jag inte jobba förrns om 3 ½ timme... aja det är bara att bita i! Men om ändå huvudvärken kunde ge med sig så skulle allt vara mycket bättre...

Hej mitt vinterland!



Titta så fint när man är ute och går när det är -20 grader ute :)



Min helkonstiga vovve var med också! (som typ försvann i snön emellan åt)

Jag somnade till lite förut när jag slappade liiiiite. och asså konstigare drömmar får man leta efter, jag var med i filmen spirit(som är en tecknad film om en vildhäst), jag var gravid och hade barn eller så passade jag bara ett barn jag vet faktiskt inte. Tvättmaskinen börja läcka så det blev översvämning i farstun, sen när jag försöker få ordning på det så börjar det brinna i tvättkorgen så jag slänger ut den och ställer mig och stampar på det som brinner, då sticker zorro iväg till grannen..

Allt var helt enkelt kaos i mina drömmar och jag känner mig inte alls redo för nattskiftet på jobbet...

Saknar min fina kille som jag spenderade natten hos för han är helt underbar hela han!

MEEEEN jag saknar faktiskt en annan tjej helt ofantligt otroligt mkt nu och det är dags för henne att komma hem från USA för jag står snart inte ut längre!!! WERNER KOM HEM JAG SAKNAR DIG!!!

RSS 2.0