2011-04-30

Grattis Kungen det är din dag idag.
Och resten av sveriges med för den delen eftersom det är Valborgsmässoafton (måste varit en långrandigubbe som kom på det där ordet alltså!). Vi firar in våren så klart! Ikväll blir det inte hemma hos mig utan det blir hemma hos Sven, carros pojke. Tycker det kommer bli hel mys efter en dag på jobbet (Kolmården).

Har kommit på att det finns en nackdel med för många jobb. Jag är ofta på väg åt fel håll när jag kommer in i Nkpg eftersom jag är påväg till jobbet som jag inte ska till! MEN det har bara hänt en gång att jag faktiskt åkt fel.

Det jobbiga som är med att ha många jobb och samtidigt försöka ha ett liv och hålla koll och vara med sin umgängeskrets är att man sällan får någon egentid. Och att det är så jäkla mycket planering! Spontanitet noll känns det lite som och det gör mig stressad om något.

Det exktrems stora pluset med många jobb är att man träffar enormt mycket människor och man tröttnar inte lika lätt och kommer inte in  i någon vardagsrutin!



Men ikväll brinner eldarna och jag håller tummarna för att vädret blir minst lika bra som igår!


2011-04-27

Jag ska kämpa
Jag ska sätta igång nu
Jag ska inte ge mig
Jag ska nå mitt mål
Jag tänker sätta gränser
Jag kommer se horisonten
Jag ska lyckas

Åh nej jag är tillbaka i 8:an igen. Kanske har jag en liten ålderskris. Eller så har jag bara insett att jag behöver förändra mitt liv? En liten del av båda?

Skulle nog tro det.


Nu Kör vi!


2011-04-21

Nu har jag i alla fall en ledig förmiddag :) Zorro håller på att ta kål på mig för han är så bångstyrig men jag ska väl ge mig ut på en prommenad med honom och sen ge mig ut själv och springa.

Btw vem tusan visste att det fanns en rädda willy 4? Inte jag iaf men det gör det! Jag skulle vilja genomföra nått renoverings projekt av nått slag. Hr bara ett problem, jag vet inte vad jag kan renovera! Någon som har nått förslag?

Aja det får vänta till lite senare. Zorro ligger snart i mitt knä, undrar om det beror på att han vill äta mina vindruvor (förmodligen) eller för att han vill att jag ska gå ut emd honom(kan nog stämma) Jag får väl ge han en druva då och sen gå ut helt enkelt!

Herrå

2011-04-19

Yeeees jag har äntligen kommit igång tror jag!
Nu menar jag träningen seriöst! Sprang typ 5km med Cato igår (Känndes som 10 mil!)och för en som är så pass ovältränad som jag så tycker jag det är ganska bra gjort! Dock fick väl cato näst intill dra mig den sista biten;P

Så nu ska jag dra igång och röra på mig MINST 30 min per dag och då menar jag verkligen MINST en 30 min promenad! oavsett väder.



Sen har jag räknat ut att från att jag kom hem från fjällen så kommer jag ha jobbat alla dagar utom 3-4 i April! Sick!!! Men aja förhoppningsvis går jag ju på pluss när lönen kommer iaf! Nu ska jag iväg på McD jobb.

Längtar som en galning till min lediga dag på fredag!! MINA TJEJER <3

2011-04-16

Idag är det Catos dag. tråkigt att jag inte kan vara med och fira men jag måste vara med på hela utbildarhelgen på Kolmården. Men ett Riktigt stort grattis till dig iaf!

Elin och jag har lite myskväll här. Vi har precis sett klart 10 things I hate about you. Jag vara älsker den filmen! Heat Ledgers karaktär är så helt underbar att jag faller direkt. Älskar settet han vågar allting på helt klart:)



Snyggingen!

Nu har jag inget mer spännande att informera om. Känner att jag har tappat stinget i bloggen här! Men jag ska hälsa från Tigerungen, gorillabäbisen, noshörningsbarnet och alla andra från kolmården att de stormtrivs med våren! Precis som jag! :D

2011-04-14

Nothing makes sense,
nothing makes sense anymore

I'm losing my breath,
I'm losing my right to be wrong

I'm frightened to death,
I'm frightened that I won't be strong

I wanna break all the madness
But it's all I have

Första dagen jag är ledig på 9 dagar. känne helt okej. Är trött även fast jag har haft ledigt men det är väl för jag har gjort en miljon saker. Det är konstigt att även fast man har så mycket att göra så hinner man tänka 10gånger så mycket. det är nog inget bra att vara tjej och kunna göra flera saker samtidigt alltså.

Men jag mår nog bra i alla fall :) Lite förkyld är jag ju alltid så det är som det ska! Nu ska jag DRA med Elin ut och springa! :) Herrå

"why does love allways feel like a bittlefield"



Bara så ni vet

Jag orkar inte blogga. Behåller tankarna för mig själv istället!

Tjaoo:)

RSS 2.0