Slappna aaaav!

Allvarligt talat!!

Om promenader är så himla sunda som alla påstår så skulle ju brevbäraren praktiskt taget vara odödlig. Valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock som fan! Kaninen springer och hoppar hela dagarna, men lever max 5 år. Sköldpaddan springer inte hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig nästan inte och lever i 150 år, så för faan....

Slappna av!

Fun Tjej som kom på det där asså! nu vet ni varför jag lever som jag gör :)

Adidas strumpor och färglatt nagellack!

Skrivkramp kallas det. Det som har hänt mig. Och jag har tänkt så himla mycket på olika saker jag vill berätta och olika saker jag vill skriva. Bilder säger ju mera än tusen ord men jag kan inte välja vilka då. Fick helt enkelt bildkramp också då.

Men jag tänkte berätta lite om mitt 2010 och hur jag kommer minnas det.
  • Jag kommer minnas mina vänner och hur all vänskap fördjupades.
  • Nya vänner som har dykt upp, från jobb, skolan och vänners vänner.
  • Träffade en kille som vände min värld upp och ned gång på gång på gång och som fick mig att lita på känslor igen.
  • Testat på nya jobb som jag aldrig hade tänkt att jag skulle jobba på.
  • Studenten och allt den medförde men känslor, killar, vänner, bal, studentmössa, SP07A
  • Min fina underbara och helt oslagbara hund avlivades, det var rent sagt piss jobbigt.
  • Fick en ny liten filur som förändrade mycket i detta hus, namnet var Zorro.
  • En resa till LA men tjejer som man inte kan göra annat än beundra och då menar jag inte bara deras utseende!
  • Jag insåg att handboll kanske inte riktigt var min grej.
  • Jobbade natt för första gången i mitt liv och det var en känsla det!
  • Båstad!!!
Jag kan hålla på hela natten och lägga till 1000 grejer till som hände 2010 men det viktigaste är ju ändå inte vad vi skriver i ord. Utan det vi mins i tankarna.

Besvikelse

När livet går bra och det rullar på helt fel fritt det är då man plötsligt väcks med att få en iskall hink vatten över sig eller ett knytnävsslag i magen eller hur man nu vill föreställa sig det.

Jag har två jobb för tillfället, jag har de mest underbara vännerna man någonsin kan ha, jag har den bästa pojkvänen som vandrat på denna jord, så vad har jag då o klaga på? Jo jag fick förresten parkeringsböter på 600kr igår och nu har jag ångest i magen för det o jag blir inte av med det. Jag låg redan 500kr back i min planering och helt plötsligt på grund av en skylt fan som plötsligt satts upp så låg jag 1100 kr back men tack och lov för min fina Jocke som räddar mig med att erbjuda sig betala hälften av bötern<3. Det hela slutar med att jag ligget back med ENDAST 800kr nu. Inget träningskort den här månaden, eller utgång, eller bowling. Men så är det och det är bara att bita i det förbannat sura och genomruttna äpplet.



Jag hatar min besvikelse och mina humörsvängingar. Att jag inte bara kan släppa vissa grejer, de ältar sig fast och drar en till baka som en magnet mot en kylskåpsdörr. Hmm det kanske är så helt enkelt, jag är en kylskåpsdörr helt klart. Men nu ska jag se en film och trycka ned ångesten så mycket det bara går. Ha det bra!


filosoferingar

Det sägs att man kan ge allt för något man verkligen vill. Jag skulle nästan ge allt för ett piller som gör att man aldrig mer får ont i huvudet. guuuuud vad jag skulle vilje testa den vardagen alltså, kan inte ens beskriva det med ord hur mkt den önskan skulle betyda om den slog in! Men vad har jag att klaga på egentligen när det finns människor med så mycket större problem. Fast å andra sidan kan man ju egentligen inte säga att ett problem är större än det andra för man kan aldrig mäta den känslan.

Men jag skulle nog ändå säga att personer som har anorexi eller bullemi har mindre problem än de som ofrivilligt svälter ihjäl. Men det får man nog inte säga högt för man ska aldrig sticka ut hakan med sånna påstående om man inte har varit där.(gud nåde den som sticker ut hakan om något som man egentligen bara ska låtsas om inte finns!) Men i en mindre grad har nog mer eller mindre alla tjejer varit där, och förmodligen en jäkligt massa killar också för den delen.

V.S      

Jag vet ju egentligen sällan vad det är jag pratar om när jag tänker efter. Jag tänker bara och så säger jag det, men jag har inte påstått att jag har tänkt tillräckligt för att kunna släppa ut det egentligen. Men sån är jag bara, jag filosoferar högt helt enekelt.

har inget bra sätt att runda av det här på så jag sätter bara punkt. PUNKT


Egentid

Oj vad det var länge sen jag tog mig tid att faktiskt skriva i min blogg här. Och förlåt felle för jag har inte tagit någon bild på de nya skorna men så fort jag har det ska du få se dem jag lovar.

Nu när jag väl trode att jag hade något att skriva och äntligen loggade in på bloggen så inser jag att jag har inget roligt att skriva i alla fall så därför låter jag bli.:)

Hoppas det är bra med er!

RSS 2.0