I dreamd a dream

Inatt drömde jag att jag spelade fotboll! Åhhh vad jag saknar det...  Jag drömde massor inatt! Jag var värsta decktektiven också, As ball var jag! Sen fick jag även för mig att snubben i "nightmare on elmstreet" var i mitt rum så jag var tvungen att tända lampan (ja jag är inte riktigt vuxen än). Men jag släckte den ju så klart efter att jag har kollat så han inte stod i rummet!

På tal om att vara barn så ska nu Nästa hela familjen Filipsson/eriksson åka och handla! Alltså Mamma,Pappa,Elin och jag! känns som man har gått tillbaka i åldern då man inte kunde vara ensam hemma medans någon åkte och handlade. Men nu är vi ju familjen party så alla behöver olika saker och då får helt enkelt alla hänga med också! Dock inte Emma för hon är ju i Västerås och Zorro får nog stå ut med att va ensam hemma ett tag. Den busen hoppade för den delen upp i min säng när jag var på toa i morse. Tror han saknade mig den lilla stunden jag var borta helt enkelt!

Nuuuu ska jag göra något vettigt! Typ packa till L.A kanske? undrar vart vi har våra reseväskor? Aja hakuna matata! Ses ikväll kanske!


I was born to make You HAPPY

Asså kan du bara släppa min näsa? Jag kan ju knappt andas här! Okej jag får väl ta och öppna munnen då för en gångs skull då...

EMD bara wainar på tv:n nu på IDOL snälla sluta sjung säger jag bara ni har förpestat den där låten mer än vad den var förpestad redan! Lovar att den kommer som nått plågsamt skämt på radion sen som de kommer spela 24/7 nu bara för att jag skrev det där...

Jag är SÅ taggad på imorron!! Fast mor min glömde ju min viktigaste assesoar (hur fasen stavas det då!?) på jobbet (dagiset) Men jag får försöka överleva eller helt enkelt köpa det imorron (det är faktiskt viktigt!)

Nu ska det mysas med glass och smälta bäääär :) Herrå!


Felle och jag taggar utklädnad!!!

Life is Life


Jönkan

Idag gott folk! Är det roadtrip ner till JÖNKÖPING som gäller! Inflyttningsfest hos Lisa serrö ;) Med fina folket:) Skulle bara säga det för nu har jag inte mer tid över...

Hej svejs!

Laugh and Cry

Asså igår! det finns ett ord som beskriver det! "Värme".

Först vaknade jag brevid finaste killen som låg i min säng <3 sen efter höstpromenad och massa mys så åkte han hemmåt och jag satte igång med städningen för SEN skulle min bruttor komma på kvällen! Vilket de också gjode ;) det blev tackopaj, kladdkaka och godis (alla har vi ångest dagen efter, men lollo du var ändå värst;) ) Alias och kortspel, man skratta nästan tills man grät! (Där av rubriken). Elins kommentar imorse var "antingen var det tyst eller så satt dem och skrek" hon menade att vi var tysta när vi pratade och skrek när vi skrattade. mitt svar på det blev " ska man skratta så ska man göra det ordentligt annars kan man ju skita i det!" That's how we roule!

asså tjejer! detta ska vi göra om igen och igen och igen!:D Tog för lite bilder gjorde vi med men man får väl hålla minnet i trim helt enkelt ;)

Det var allt för mej tack och hej!

Run away to the stars

Oj här var det länge sen jag skrev! Men mitt liv flyter på bra för tillfället så jag vill inte stanna upp nu! Helgen var helmys med pojken min :) Och det bjöds även på bowling (jag kom 2:a ;) ) och biljar och dart! Ruskigt roligt vill jag bara påstå!

Idag är vädret något av det finaste så det tänker jag ta vara på så mkt som mäjligt! Ska Hämta upp Linnéa åka in en snabbis till stan där vi möts upp av Leffler med :) sen blir det promenix (min andra för dagen) i sörping då vi bara ska sluka det fina vädret och tycka om varandra! Det borde alla göra oftare faktiskt. Tror jag ska ta med mig kameran dagen till ära:)

Nu ska jag kila iväg igen!



Did somebody say it's gonna be easy
til you get to where you do belong
you newly opened mind explains the reasons
why you have to carry on
Just run away to the stars!

Att vara barn är att vara vuxen?

Jag har ju hållt på och städat idag eftersom det kommer folk hit ikväll och firar Elin och pappa. Då kollade jag igenom korten jag fick när jag tog studenten då hittade jag kortet från min kloka grannar. Där på stod det en sån sann sak och jag ska nog tamme tusan alltid försöka hålla kvar i det alltslå!

"ATT ALLTID VARA EN LITEN SMULA BARN
DET ÄR ATT VARA VERKLIGT VUXEN"

Visst var det klokt? Jag tyckte det i alla fall. Och om jag ska vara en smula barn behövr det inte betyda att jag ska se ut så här varje gång jag kommer hem
 
Men jag kan ju i alla fall få busa lite (A) dansa lite mitt på gatan om natten, hoppa över staketet till hästarna, palla äpplen från någon annans tomt, och så vidare!

Men nu ropar mamma på mig igen så det är bäst jag blir barnvuxen igen och gör som jag blir tillsagt... suck!

ännu en

Tusen miljoner saker att göra idag
Tusen miljoner människor att träffa idag
Jätte konstiga drömmer inatt och på tok för lite sömn blev det
men jag mår bra och jag lever
Vi ses när vi ses om vi inte ses idag
Puss

RSS 2.0