Musicmusicmusic



And it hurts whit every heartbeat

HeArTbReAk

Jag vet hur det känns att få hjärtat utslitet, överkört och mosat på samma gång nu

snälla det räcker


S H O R T

Allt har bara blivit så fel på sista tiden, ingenting fungerar med mig längre. Minns ni den där leksaken de flesta hade när man var liten, man skulle lägga i klossr av olika former som passade i rätt hål. Jag känner mig som den fyrkantiga klossen som nån försöker pressa ned i det trekantiga hålet. Det är mitt liv för tillfället

Nu ska jag gå och dra nått gammalt över mig och hoppas på att ungen fattar att det inte är rätt form för rätt hål. Herrå!

tonight!

Ikvääääääl är det kulturnatten! och vet ni vad?? nae det vet ni inte men snart får ni reda på det!

Jag har aldrig varit i norrköping när det har varit kultur natt så ikväll är det EXTRA spännande! kommer bli superkul fast jag har problem med klädval(som vanligt och när jag väl har valt kläder så kommer ju följande problem; hur ska man ha håret!? asså I-landsproblem eller vadå?

NU KÖR VI!

Puss

yeyy

Först ska jag bara skryta med att jag han göra allt på min "att göra lista" plus lite till minus att möblera om i rummet.

Har nog gått 1000 preomenader med Zorro idag också och det har nog inte varit nyttigt nånstans, tankarna bara yr i huvudet och nu vill jag bara glömma allt och försvinna in i en dimma och göra vad jag vill! Jag är 19 år och borde inte känna den här ångesten över alla måsten. Men nu gör jag ju det så jag ska sluta klaga och ta tag i saken istället!

Vi ses imororn puss och godnatt!

To do list

Jag har faktiskt gjort en "att göra lista" idag! Vill ni se den? sä här ser den ut:

- Frosta av frysen (för snart kan vi knappt stänga dörren)
- Dammsuga (har man hund så behövs det typ jämt och ständigt!)
- Handla mat (eftersom mor är sjuk så får hon skicka dottern på det, jepp)
 
Sen har jag en lite fortsättning för om jag hinner

- möblera om i rummet

Visst man kan tro att det inte är så svårt men det är det om man heter Anna för hon kan nämligen aldrig bestämma sig! Men jag kan ju i alla fall städa upp lite i rummet om inte annat :)

Jag skulle behöva reda ut mitt liv också men det tycks inte gå så bra för det är så tilltrasslat att jag inte hinner fatta vad jag själv vill för tillfället. Men de flesta knutar brukar ju faktiskt lösa sig!

Nu är det dags att sätta igång med arbete (som jag inte har för ajg är ju arbetslös mellan två jobb!)

Tjillevippen på er!

The girl is home!

Werner är nu hemma!!! fast hon åker igen imorron tyvärr :( det suger verkligen som bara den! men jag är i alla fall Superglad för att hon är hemma även om jag inte är med henne just nu men i alla fall! jag vet ju att jag kan ringa henne nu när som helst vilket är lite svårare att göra när hon bor i L.A. sen!





Friends

Jag kan inte ens beskriva gårdagen med ord. skulle jag göra det skulle det nog i alla fall bara stå "KÄNSLOR" för det var allt vad gårdagen handlad om. Jag har så himla underbara vänner och även om nån flyttar 15 mil ifrån oss eller nån skaffar kille och får mindre tid eller vad som helst så kan man ändå alltid se till att ha det lika soppen som det var innan allting hände!

Det jag vill komma till är att jag har så himla sjukt fina männoskor omkring mig varje dag! Nu saknar jag bara min Werner som ska komma hem nu!!

Hejsvejs!

Nutiden

Sitter i min soffa och tittar på en film, jag undrar när nervositeten sätter in egentligen..
Jag hittar inte min Höst/vinter jacka vilket gör mig lite förbryllad med tanke på att jag ska vara i Åre imorron bitti och där lär det inte vara rena sommarvärmen precis. Om mindre än 7 timmar ska jag sitta på bussen och ust nu känner jag mig typ bedövad.

Funderar lite på vad de kommer fråga under intervjuen men jag tänker nog köra på att bara vara mig själv och hoppas att det duger :)

Nu ska jag gå oh göra något vettigt, vad det nu innebär! HA det fint allesammans :)


sleepyhead

Pappa lästa någonstans att västgötaspetsar (hundras) aldrig är rädda för någoting
Då undrar jag vad tusan Zorro är för nån muteradvästgötaspets!
Hunden är ju för gisses rädd för allt, jag tänker inte ens ge mig in på att rabbla upp allt faktiskt!

My sweet Lisa och Linnéa are sleeping in my room, skulle gärna gjort dem sällskap men då återkommer vi till det här med min gnällspik till hund som inte vill vara ensam och som då sätter sig utanför dörren till rummet och YLAR! Som sagt dum hund ibland allså...



han är inte så söt som man tror alltså!

Saknar!



Min Werner som bor i LA för tillfället!!



Båstad och den här festen med Norrland!



Öhmm det var bara en bild jag hittade bland mina många! ;D

Fröken väder

Antingen är det vädret som härmar mitt humör
eller så är det mitt humör som härmar vädret.
Känslosvall helt enkelt!



Melodier



Sen en tid tillbaka har jag varit trött
försökt att vara allt på samma gång
det är så mycket man kan göra och borde och vill
men mitt i allt så ska man räcka till
sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
ja det finns så mkt måsten att vara bra på det man kan
och mitt i allt ska man vara sann

jag har ändrat i mitt rum,
köpt nya möbler,
och samlat damm på min gitarr
för allting jag skriver det blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

sen en tid tillbaka har jag varit tyst
och försökt att känna efter hur det känns
jag man gör som alla andra och försöker att bli van
men jag har tröttnat på att vara lika dan

sen en tid tillbaka har jag kännt mig svag 
och försökt att vara någon till lags
ja man kämpar för en plats som passa både här och där,
och snart,
så har man glömt vem man är

jag har ändrat i mitt rum,
köpt nya möbler,
och samlat damm på min gitarr
för allting jag skriver det blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort




Melissa horn må skriva deppig musik men hennes texter är bra mkt mer tänkvärda än Magnus Ugglas texter som bara är kryptiska rakt igenom, okej han kan skriva bra texter med då! Men ajaaa :)




Saknade Norrland


sleeep I neeeed it!

Klockan är snart 1 på natten. Jag kan inte sova för fem öre. Huvudet känns som det ska sprängas,ögonen kliar, jag kallsvettas och bara vrider och vänder på mig i sängen. Det här är andra gången jag startar datorn för att få nånting annat att tänka på men det går inte... Kom just på att Elin ska ha mitt hårband imorron så hon lär stampa in här om sisodär 6 timmar, jag slänger det till dörren och hoppas att hon hinner se det innan hon väcker mig. Önska kan man ju!

Jag funderade en stund på att öppna min gamla dagbok för att läsa om allt depressivt i den. Sen kom jag på att jag måste flytta på hela min säng för att komma åt den och det orkar jag inte. Jag skulle knappast må bättre av att läsa den nu heller när jag tänker efter. Suck, jag är hungrig också.

Jag hajar nu att det här inte heller kommer hjälpa för jag blir inte ett dugg tröttare av att blogga...Tänker på allt jag ska och borde imorron men jag skjuter nog undan de tankarna ett tag till för de ger mig bara mer huvudvärk och en konstig smärta i magen på det.

Mitt liv är inte en dans på rosor, eller så är det precis vad det är bortsätt från att nån har tagit bort bladen på rosorna och kvar är bara taggarna, aj.

Sov gott alla sömnlösa där ute!

Magkänsla

Jobbig känsla i magen som jag inte alls gillar. Först är man orolig för jobb sen när man väl kanske är på väg att få ett så är man orolig för att få det. Gillar inte det här alls det är inte så här det ska vara! Suger getpung...

Så mkt att göra så lite tid!

Massor massor massor att göra och dygnets 24 timmar räcker knappt till vill jag lova! igår blev det att träffa massa underbara människor och även en tur till kiropraktorn! (tack och lov) inte ofta man tkr om att lägga 300 spänn på det men den här gången kunde jag nog betalat dubbelt upp!

Idag blev det in till stan igen efter att ha försökt röja upp i huset innan, i stan träffade jag o carrosarna vår gammla lärare Eva som satte sig ner och tog en fika med oss förbaskat mysigt :) Nu ska jag väl ta och ställa mig i köket och försöka laga en måltid till Jocke och Elin och mig och håll nu tummarna för jissenamn för man vet aldrig vart detta kan sluta!

Över och ut slut ;)

Btw imorron är det Kalas för Linnéa och DET ser jag verkligen fram emot!

Hemkommen

NU är jag hemma och jag har ångest enda upp till öronen. Vad fasen ska jag göra nu? jag har inget jobb och inget plugg och visst jag har lite pengar att resa för men sen då? vad gör man när allt är slut, även mina idéer? Får väl helt enkelt försöka luska ut någonting att göra för så här kan man ju inte ha det!

Upptäckte på facebook att man var ganska efterlängtad nu när jag kom hem. Känns ju ganska bra i alla fall att man inte är helt bortglömd :) För det är ju inte ni heller från min sida sett alltså!! Dock så orkar jag inte med nått just nu, har väl nått PMS ryck eller något vad vet jag.

MEN kläderna är i tvätten och hälften av all packning är numera uppackad och det är dags att ta tag i den andra hälften nu (måste slänga en hel del kläder från min garderob har jag upptäckt för det får inte plats:S ) O well ha det bra alla människor!


RSS 2.0