Dags igen

Då är vi snart på vägen felle och jag!
Bilen är packad och klar och första sträckan blir till kiropraktorn för min del, bye bye migrän!
Sen är det raka sträckan till söderköpingsbadet där det blir att plocka upp felle och säga hej då till werner. Men inga tårdrypande förväl här inte för vi kommer ju hem igen om tre veckor:)

Känns lite konstigt att man kan packa in mer än hälften av ens liv i en bil och bara dra iväg, lite skrämmande fast ändå visar det ju på att man egentligen har en hel del frihet när man kan göra det! Man borde bli luffare egentligen, allt man behöver är sig själv, kläderna man har på sig, och en hel del papperskorgar där det ligger matrester eller pant-burkar. Det vore nått va ;) Ja säkert, men inte för mig i alla fall!

Nu är det dags att bege sig så ha det prima här hemma nu och ta hand om varandra! Pussar och kramar!!


BÅSTAD 2010


:):)

Ibland är det bara så att när man vill att tiden ska sakta ned så gör den inte det och när man vill att den istället ska snabba på då gör den absolut inte det! Ibland tror jag tiden bara är till för att jäklas med oss! Men vad tråkigt det vore om tiden inte excisterade...

Är hemkommen från Båstad nu sen i torsdags kväll. Min midsommar har varit på topp (okej slutet kunde ju varit bättre men allt annat övervägde i alla fall). Midsommardagen var helt fenomenal precis som det alltid blir när man är med människor man tycker om! Och dagen idag har varit helt klockren även den! Men asså det där med tiden va, måste lösa den gåtan på nått vis tror jag!

Nu blir det att sätta sig tillrätta i soffan och drömma sig bort i fotbollens värld! Hejsvejs!


Bå st ad

kommer förut innan eller efter?
kommer nyss då eller nu?
Det tåls att funta på hörre ni ni!

Här i båstad leker livet för den som vill veta, fast just nu väldigt långsamt. felle och jag är lediga idag och imorron så det blir inte mycket pengar på det men vi klarar oss ändå! Roar oss med att vandra/cykla/åka eller springa runt i båstad eller sitta och spela spel för allt vad det är värt! och det är mycket värt!

Alla verkar vara lite halvsjuka just nu, alla som är halvsjuka skyller också på studentveckan så det gör även felle och jag! Kan dem så kan vi liksom.

Hoppas allt är bra med er där hemma och er där borta! alla är välkomna! :)

Herrå herrå

PUSSS

Okej folk!
Så här är det va
Plugget är över och livet utanför kan ta fart!

Haha okej det där lät jätte sjukt här tar jag en dag i taget och det kommer jag fortsätta med!
Men nu ska jag fortsätta leva i lyckoruset innan det vänder! Herrå

Running

Cato och jag tog en sväng runt byn! springning för halva slanten blev det och skvaller för andra halvan! men skönt och roligt var det i alla fall!

Nu är det svenska diskussion som gäller och sen ska jag hämta elin i Sörping och sen sängen! haha fullspäckad dag var det idag asså men kul i alla fall :)

Mamma slängde ur sig en klockren kommentar här när jag sa att jag skulle sova hos werner imorron (hon menade på att jag kunde rensa rabbatten som ni ser här nedan på torsdagsmorgonen istället för att sova) när jag nämnde att hon kunde få hämta oss klockan 4 på torsdagmorgonen sa hon bara " aja du kommer hem på torsdag i alla fall!" fast då skulle jag visst få tvätta fönstrena istället (annars förstörde jag ju naglarna till balen;) haha  


Hejsvejs!

RSS 2.0