Sweet dreams are made of ...

VILKEN HELG!

Helt galet kul om jag får säga det själv! Först 19-års fest för Lisa med maskerad, alla var typ där! Prinsessfen, mimmi pigg, cowboy, karlsson på taket, sjökapten, djävulen o.s.v.! massa kul hemma hos Lisa och Massa mat! vi orkade ju inte ens käka nån tårta!XD haha aja! Sen drogs det vidare till Hugo där det var dancing all night long! :)

Väl hemma var man slutkörd och det blidde scones som nattmacka med felle!;D haha
Lördagen boder nog itne nämnas för jag tamefanken helt förvirrad! haha åkte nog in på willys parkering ca 4 ggr inom loppet av en timme! nytt rekort för mig asså helt klart ;)

Sen blev det spontanutgång på kvällen med Ylva, Jossan och Felle och summan av kardemumman på det var total kul faktiskt! ;D felle och jag hade chans att hångla upp scott men vi höll oss i skinnet! ;) haha!

Nae nu äre ju söndag, sista dagen på lovet, det betyder plugg och träning! (slutar nog med ner träning en plugg men inte mkt av ngt!)

Ha en bra dag everybody! Byebye

Tider

Asså SHIIIEEET!

Min kropp vägrar sova läng nu mera! jag har inte fått en sovmoron på hela veckan! Igår gick jag liksom upp kl 8 och idag vaknade jag 8 men försökte somna om (vilket var totalt meningslöst) så jag fick ju ta o gå upp halv 9 efter att ha vridit och vänt på mig! Jag börjar undra om Lina har en förmåga att smitta av sig eller nått! :O

Fett taggad till kvällen brudar bara så ni vet!;D Jag kommer flygandes över taken vettni! haha!

Över och ut slut!

Dona lite

Ha ha ha! Asså morgondagen kan inte bli annat än intressant!

Först ska jag skjutsa min farbror till Linköping kl 10 sen väl hemma ska jag fixa o dona lite innan jag far iväg till Lisa och dit vet jag inte riktigt alls hur jag ska ta mig men sånt löser sig! Sen är det party hos Lisa!!!! och senare är det UTGÅNG som gäller!! Jag är så fett taggat på morgondagen!

Nae nu ska jag slappa min kropp är helt matt efter träningen! sköööönt!

tjarrå herrå!

/a

Strömavbrott

Jag är faktiskt förtjänt en klapp på axeln! här sitter jag ensam hemma och har lov och vad gör jag? Jo skriver på ett naturprojekt som ger mig huvudvärk ( komiskt då hela arbetet handlar om huvudvärk/migrän). Så nu kan jag faktiskt skryta lite med att jag är duktig!

Dock önska jag att strömmen kunde sluta fungera så man kan få njuta av att det blir knäppttyst i hela huset och man hör varken ventelationens svaga vinande eller akvariumets bubblande, allt ska bara vara jätte tyst! ( I love it!). Kan vara så att jag vill det för att få slippa undan naturen också (fullt möjligt).

Men jag har inte bara varit inne hela dagen! jag har faktiskt gjort som många andra, jag har skottat snö ;) wohoo! och jag har hjälpt min stakars hund också så klart!

Nae åter till arbetet!wohooo...



jag tar hissen dit upp, trapporna är för många

Hej allesammans!

Mitt lov känns helt ofantligt bra måste jag säga! Har hunnit med massa värdefulla saker (samt mindre värdefulla :P )

När det kommer till Astor så är han fortfarande ganska dålig men han är i alla fall uppe och gå en del nu... matade han lite med fil och det tyckte han om:) Jag tror han är lite sällskapssjuk den lilla pojken:) Pratade lite med far när vi åkte för att hämta bilen som blev färdig idag (trots att jag lämnade in den i morse! de jobbar snabbt de dära ;) ) jag sa att det kanske vore skönare för Astor om vi tog bort honom, jag vill absolut inte att han ska lida! pappa sa att han också har tänkt på det men att vi måste vänta tills vi kan begrava honom nånstans med.. och när han sa det fick jag en knut i magen.. Allt blev så påtagligt helt plötsligt att min lilla hund som har funnits hos mig så länge jag minns att han är så pass gammal och dålig att man faktiskt tänker tanken på att ta bort honom! Men jag är villig att göra allt så bra som möjligt för honom, även om det blir den sista utvägen att avliva honom. Jag hoppas som attan att han ska krya på sig nu!

Nog om tråkigheter här va! Jag har betalat en del av min balklänning idag så nu är den paxad och klar! kvar är att välja skor och sådant annat tjafs men det orks inte tänka på nu!


Bli frisk nu Pojken :)



...

Nu mår inte Astor bra igen.. Han bara ligger och skakar i frossa.. vill inte ens ställa sig upp.. kan inte ställa sig på bakbenen för de bara skakar för honom stackarn... jag bäddade ned honom med en filt och han gav mig en puss. Ska ringa till pappa och förklara läget, får se hur det blir sen.. Han är ju ändå 15 år faktiskt. typ 118 i Hundår så :S



Fina lilla Astor :)

Positivt!!

Jag blev så glad just precis nu!
Tv:n står på hör och Nyheterna är i fyll gång och där pratar de om alla problem som händer på grund av all snö. och då frågar de en snubbe om hur han såg på saken. Han tyckte det var "nyttigt" att detta skedde! Det är bra att vi kommer ur våra vanor och får testa på någo nytt och öppna upp oss ur våra konservativa vanor! Jag tyckte den snubben var hel cool och tänkte så himla as rätt att jag kan inte ens beskriva!

Jag tycker det är himmla intressant att se hur vi reagerar när Sverige (som är så otroligt bra och som det aldrig händer ett skit med) får lite problem och när allt inte går som man tror sig ha förutspått! :) PLUS att ajg älskar att människor kommer närmare varandra när sånt här händer :)

Nae nu ska jag sluta tjafsa om det här! Men jag ger i alla fall en applåd till snubben med positivt tänkande! *klapp, klapp, klapp*

Hej för mig!

väder o vind!

Wiiie idag är det sånt här härligt väder då det är förbannat kallt ute men solen skiner så det känns liksom inte!

Var ute och red med Cato i detta väder! totalt jättemysigt! Trist bara att det är så himmla mkt snö att man inte kan rida i skogarna... Men men en ridtur blev det ju i alla fall :)

Nu äre träning som gäller och sen drar jag vidare till fellepelle där det blir myspys! orkar inte vara hemma det är tråååååkigt! haha Aja ska packa träningsväskan nu hare fint hööreni puss hej!


Eftermiddag

Det blidde en eftermiddag med Cato idag!

Detta gjorde vi!



Fotade farmors hus med istappar på ca 2-3m!



Olivia visar sina konster...



Och här ser vi resultatet ;)



Själv hamnade jag också i Drivan ;)



Muffinsbak blev det också! Av nån undlig anledning fick jag i mig nästan TRE stycken :O



Efter mufinsarna, kareoke sjungande och snöskottning med snösklungan såg jag ut så här ! Hahaha


Cato var också lite snöig ^^

Haha nu ska jag inte tråka ut er med med inlägg idag! Ha en fin kväll på er ! Tjenixen

UTMANING!

Kom just precis innanför dörren efter att ha utmanat stormen!!
Blidde lite bus i snön med snöänglar och lite vettig skottning också, vet inte om man kan kalla det vettigt eftersom det inte kommer märkas nån skillnad om 10 minuter då det förmodligen har snöat igen igen!
Vågde mig även ned till stallet där jag träffade denna filur ;)



Den som inte gillar katter och inte har träffat Troll den personen har verkligen inte förstått hur man kan gilla katter! ALLA som träffar Troll älskar honom!



Även Morris kom och hälsade på inne i sadelkammaren sen! haha sötisarna!

Sen tog jag och fortsatte min pulsande promenad till brevlådan och hämtade tidningen, det är sällan man knappt kan få upp brevlådan p.g.a. massa snö men idag blev det lite så ;P

Sen snabbt pulsande hem (anfådd anna ) och lämna tidningen för att pulsa vidare genom ännu djupare snö! Närmare 60 cm eller nått! Upp över låren gickdet i alla fall!

På väg hem till Cato var jag i alla fall (Det var himmla länge sen jag gick dit för att knacka på och fråga om hon ville leka med mig i snön! ) Men där möttes jag av en låst dörr och ingen som låste upp så antog att de inte var hemma så jag tog o drog upp byxorna igen för att göra mig redo för pulsningen. På vägen hem möttes jag av detta mystiska hål!:O




Vem kan bo här tror vi??

 
Hallååå är det nån hemma??



Inte ens herr eller fru näbbmus ville leka med mig i snön :/

Men inte är jag sur för det! av emd lite enegri blav jag i alla fall! Nu ska jag nog ringa nån kul typ ;) vem nu det blir haha! Hej påer!

Snö snö snö och mera snö!

Halloj!

Snön den bara vräker ner! Det är ju liksom inte SMÅ flingor som singlar ner utan de är ju stora som dasslock och de verkligen öser ned med!! Och inte nog med att det är snor kallt ute utan det ska även blåsa 1000m/s (smärre överdrifter men ni hajar nog!)


Vi har liksom en meter snö på våran balkong! Undrar allt när den lossnar från huset!



Men asså liiite mysigt är det ju ändå (A)

Nu ska jag socialisera med familjen! Kanske blir nått spel till och med :) Ha det bra i yrvädret!

Life is Life!

Hej jag lever och allt är bra!
Livet knallar på som vanligt tycker jag, förutom att nu är det mycket bättre för ajg har lov o det känns underbart!
Några av mina underbara vänner har varit här ikväll och haft det mys + att jag fick en biltur med Cato också o det känns alltid kul när jag får träffa min äldsta vän i hela världen! (inte at thon är gamma asså! Vi har bara varit vänner längst liksom ;P )

Jag har bara två saker att fixa på lovet! Ena är naturen som ska pluggas som attan på imorron när det ändå är snöstorm. det andra är ju så klart projekt! VI ska fan få MINST VG Lisa!!!

Aja nu är det nog sängen som står på menyn för jag är så himmla trött efter den här veckan!
Ha det fint allesammans!



Kladdig kladdkaka var det som stod på menyn efter tacosen med tejerna! :)


väntans tider...

Sitter här i väntan på att mina träningstjejer ska slå en pling så jag kan dra till sörping och trääääna! :D We love it don't we ;)

Borde plugga fucking filosofi men boken ligger bara brevid mig än så länge. jag lovar och svär att jag ska öppna den när jag bloggat klart! Jag ver faktiskt lite duktig och städade när jag kom hem och så släppte jag ut min voffse voffsing med så klar!

Nae nu äre pluggplugg plugg innan lovet! wohooo för lov!!:D


Dagens...

Dagens citat:

Lisa: jag är här vid halv 8 och börjar inte förens vid 5 över 12.
Abbe:jag är inte ens här till 8 när jag börjar 8.(Kollar på Lisa som om hon vere knäpp på riktigt!)

Man kan inget annat än att älska Abbe asså :)

Dagens roligaste var nog den där kommentaren från abbe med ;P

Bästa låten för tillfället är "Pärlor åt Svin"- Magnus Uggla

Dagens lättnad var att lämna in Religionen!

Dagens klädsel blidde Jeans, svarta skor, vit t-shirt samt en rolig ILLRÖD skjorta med svarta ränder på! (hittade den i utklädningslådan  ;)

Dagens ondasta muskel är LÄTT rumpan! och sen även baksidalår! Men fett nice i alla fall! ;)


Nu ska jag sluta tråka ut er med dagens grejer! Ha en bra Måndag! min var i alla fall helt okej och jag älskar att skratta!!

Tjing tjong!

Möblera om så känns det som man har flyttat hemifrån!

Hej igen det blir ett snabbis inlägg här nu va!

Först o främst ska ni få två fina bilder på mitt rum i oreda när jag är i farten och möblerar om då kan det se ut så här! :




Slut resultatet får ni nog nån annan dag tror jag! Fast asså jag är nästan klar med ommöbleringen nu så ricktigt så här illa ser det inte ut nu om ni tror det!! ;D

Nu ska jag dra iväg och träna! Niiice har sett fram emot det hela dagen ska ni veta! :)

O sen ska jag lägga till att idag leker livet känns det som! jag har fått upp flytet! (eller så är det kroppens personliga morfin som snackar, eller möjligt vis Magnus uggla som skriker ut ur högtalarna här! )

Var bara tvungen att säga det! Säg nu alla efter mig! "fy fan va ja mår bra" Med studentlåtsmelodi ;) Haha tjarå herrå


Humörsvängningar

Hahaha normalt folk har typ upp och ned gångar i några dagar
Jag som inte är fullt normal har sådana över nån timme o sen går det över!

Men i alla fall ikväll blev det visst melodifestivalen som gällde... Ganska skönt med en hemma kväll det var jätte länge sen det hände!

Aja jag har inget vettigt att skriva kommer tillbaka när jag har det ;)

Tjarå herro!

What a night!

"Du kan inte bara kyssa mig och gå där ifrån som ingenting har hänt!"

Ehh joo tro mig det kan han!
Gårdagen sög rakt av! i alla fall utgången! Totalt onödig enligt mig och jag tror tame tusan att det var musikens jäkla fel, alla musik var typ dålig, dj:n förstörde alla bra låtar o när han inte gjorde det så spelade han inte några bra låtar!

Aja det fanns ju vissa ljusa stunder igår också så helt värdelöst var det ju inte! Jag var ju med fina vänner liksom!!!

Nu ska jag torka upp översvämmningen i våran tvättsuga (gu vad jag älskar överraskningar ibland...) INTE!!

Werner en filmkväll är välkommen ikväll! ;) Men jag hör av mig senare i alla fall Haha

Herrå på er!

Swiiing

Träningsverk here i come liksom!

Sitter här i min lotusställning på mitt hårda golv (jo till skillnad från Leffler så har jag ju golv;) ) och ska typ börja med Religionen och jag ska även avsluta den! WOHOO!:D

Jag har kanske hittat en klänning till balen med! Hör och häpna mina vänner!

Här kommer en bild som inte har med nånting annat att göra än att det är maaaassa snö ute och Catos vovvar är apsöta!:)


Fakta till dig Cato! ;)

Kucklar! Ett av våra fina påhittade ord! (felle är skaparen om det är nån som undrar). Själv låg jag tillsammans med Lisa, Linnéa och Danne oöver bordet och as garvade tills vi fick ont i halva kroppen! Träning på det sen MUMS!

Ska bara pointera till Lilla Cato (som själv anser sig vara gammal) här också bara för jag gillar att sura lite! ;D 

Jag Citerar:
"Jag kunde inte låta bli att känna mej old som gatan i fredags när jag for runt med 18 åringarna som nyss gjort entré i tonårsvärlden med hemmafester, smygrökning och ciderspyor. "

1. Olivia är ett år äldre än oss!
2. entré i tonnårsvälden var väl ca ett år efter cato ;) Wwwwheeeyy
3. Smygrökning!? Cato vem var det som hade lås på ett skrin där hon förvarade sina cigg! (Busted!)
4. vem fan spydde cider!??? (okej tjejen som spydde drack sprit o inte cider iaf!XD haha )

Jag va bara tvungen cato ;) Kastar du skit på mina kompisar så slänger jag skit på ditt inlägg! Men förbannat kul hade jag i fredag i alla fall! ;)

Haha tönten jag är då som sitter och bloggar om blogginlägg! Men ni får väl stå ut om ni ändå går in hit och läset liksom!


Hujeda mig

Det är måndag och det enda positiva är väl att det är väldigt långt kvar tills nästa måndag!

Sitter och här och borde skriva religion men som vanligt när det är något man borde göra så gör man det ju självklart inte! INTE OK ALLS! Men fasen jag vet att det kommer bli as mkt denna vecka!

Nu kommer SFI och snor våra datorer tjarå!

Ojojoj vilken helg!:D

Åh gud den här helgen asså! Hujjeda mig!

Började i fredags med balklänningsprovning sen fika med cato :D Fett stressande hem till werner där förfest väntade och sedan utgång! Jäkla rolig utgång!!

Sen upp kl 7 på lördag för en 10 mils biltur där en utbildning väntade ( och ja det var med kyrkan ni! Hör och häpna! ) men nu är jag i alla fall hemkommen och har hunnit med att både träna och handla! (duktiga mig!).

Nu ska jag sätta mig med Religionen och göra klart min del av arbetet!! Heja anna klockan är mkt o du borde sova!

Ses imorron kanske ! Kramisar på er!

PANIK PANIK PANIK

Lisa har fan fikat i 55 min nu var tusan är hon!! Vårat projekt is going down down down down down!! Men aja hakunaaaa mataaataa


Snösnösnö och mera snö!

Efter att ha blivit insnöad i sörping igår så blidde det spontanövernattning hos Lisa tillsammans med Danne som också hade problem att ta sig hem (okej vi kunde om vi väl hade velat men det var ju roligare att vara kvar!). Dock känner man sig ju urk idag !haha Men aja det får man stå ut med!

Lisa och felle de djävlarna försökr läsa mitt inlägg INNAN jag ens laddat upp det! Fuskisar!! Fast de gav sig när de fick tag på min mobil och i detta nu sitter de och kollar igenom min inkorg!:O Men jag har ju inga hemlisar för dem icke ;)

Träningsverken tar kål på mig! Seriöst jag vill bara bli av emd min lår (men så får man ju inte säga) Men just nu gör de i alla fall förjäkligt ont!! Men det blir lite mer träning med lisa efter skolan! Beach 2010!! Som Lisa brukar säga ;) Motivationen finns nog där någonstans :P

Nu ska jag sluta att bygga upp min ångest och försöka bli klar med det här djävla projektet ( hur nu jag har tänkt ro iland det vete hundan! )

Hakuna matata tjena mors!




*pjuhh*

pust suck stön!
Shiiit jag höll på att ramla i trappen med nävarna fulla med tvätt och ingen kontroll på mina ben! Kan inte vara nyttigt att varken träna eller tvätta (i alla fall inte rakt efter varandra har jag märkt) Tack och lov så släppte jag ju tvätten och fick tag i ett av räckena innan jag drämde i trappen och jag undgick förmodligen en säker död!

Jag kommer ha fetaste träningsverken imorron:O Men det är ju fett nice eller nae trapporna kommer vara en plåga i skolan imorron!

Nej nu ska jag ta och skriva klart min Religion så den blir klar innan det blir strömavbrott som det blev igår:O och så inte abbe kickar ut mig ur hennes och min grupp (A). Tjenamorsens!



Kalle Anka har ingenting med saken att göra jag diggar bara bilden;)

Tjilivippen!

Sitter på en Religions lektion och kommer ingenstans alls i mitt arbete! Vad trött man blir när man verkligen kör as fast i en uppgift! Men det släpper väl nån gång hoppas jag!

Felle sitter här brevid och KUK I LURAR på min blogg! hahah I love that word! Eller aa felle älskar det ännu mera! ;) Omogna ungar som vi är!

Det är maaaaassa snö ute för den som inte vågat sig ut i kylan! Fast i jämförelse med tidigar så är ju 2 minusgrade rena rama sommaren mot 22 minus liksom! ;) trodde jag skulle ta på mig shorts till skolan idag! haha NÖT!

Nu drar jag här ifrån o stänger av hjärnan. ger upp totalt på denna omöjliga uppgift!

Kramis!


RSS 2.0