Valborg, vatten och landet

Jag har just vaknat upp med Jordens huvudvär... inte kul inte kul inte kul... Men tapper som jag är så trotsar jag det ju så klart! Det är  ju faktiskt valborg idag liksom! Dock så hade det ju varit skönt om man kunde tagit sig en promenxi för att bli av med huvudvärken, men bor man på landet får man lida lite när vattnet slutar fungera och man varken kan gå på toan eller duscha! Men för det mesta är det faktiskt helt okej att bo här där jag bor tycker jag nog allt :)


pepptalk!

Ibland känner man sig bara lite liten när allt inte går som man vill! önskar man va 4 år och det inte fanns några problem.. Men asså det är bara att köra och gasa på!

NU KÖR VI!

Vad hände egentligen den 28 April?

"I´m through accepting limits, Cause someone says they're so
Some things I cannot change but till I try, I'll never know"


Dagen är 28 April och det betyder att En lite flicka på ca 3kg kom till världen. Hon skulle komma att heta Anna och växa upp på en liten gård tillsammans med mamma, pappa, storasyster och en lillasyster som skulle komma fyra år senare (detta visste man så klart inte men det hände i alla fall).

Nu är flickan 19 år och tar alltså studenten i Sommar för att sedan få pröva sina vingar ut i stora världen, spännande!

"Something has change within me, something is not the same
I'm througn with playing by the rules of someone else's game
"

Jag ska skrika så det hörs

Det är nog det grålle, bantit, göran, bolt, basse vad han nu kommer få heta tänker. Ju högre ju bättre! fast det tkr inte jag för man får huvudvärk av valpskallet :P Men han är ju söt som få!

Min hjärna jobbar inte med mig idag tror jag och jag faller snart ljudlöst och planlöst. It will be fun!

Livet i gungning och rullning

Mkt händer i livet och man gör misstag och man gör inte misstag. Undrar om allt man gör egentligen är ett misstag eller inte ett misstag. Det brukar ju typ alltid finnas ngt mellanting men gör det det när det kommer till misstag? Kan man säga samma sak till saker som inte är misstag också?

Nae jag vet inte men sånt får man nog börja tänka på när man har för mycket fritid och det har jat inte just nu för mitt liv är i full rulle och jag lever ut mina misstag eller inte misstag.. vilket det nu blir :)



Vår valp på 12 veckor :) Älskar honom redan!

KLing kling kling

Vuxenpoäng till mig som gick till banken idag! Felle sällskapade mig så vänligt och nu har jag egen dosa så jag kan sköta mina (ickeexisterande) pengar lätt och smidigt! JAg kommer även få ett nytt bankkort där chippet ska fungera på, skönt att slippa ta ut pengar varje gång man ska gå o handla!

Nog snack om vuxenpoäng! solen skiner ute och jag trivs med livet! Fet PUSS på det


Aoootchh

Vem kom på att den här med träning är något nyttigt? kan inte varit en klok tjomme i alla fall.. sitter här och kan knappt skriva på datorn av ren utmattning!

Såg just på sporten, världens äckligaste stämpling, benet veks åt fel håll och både vad och sken benet gick rakt av *smärta* :S fy fasen! Fotboll är inte alltid ett liv på rosor när man spelar i eliten, även om man får en årslön som verkar vara helt ok ;P

Religionen är vad jag har framför mig ikväll herrå!


bara tio dagar kvar

I hopp om att ni inte ska glömma tänker jag påminna er ;)

:) <3


Blir man inte bara jätte glad nr man vaknar av att det är vår ute?!
Fåglarna låter och rummet är i lagomtempratur och man hinner vakna av sig själv innan klockan hinner väcka en med sitt skramlande ljud :)

Fick till och med äta nygräddade scones till frukost, och jag hade gjort dem själv! Muuumsfilibaba! Taggar för tyskaldsredovisningen nu! HEJA HEJA HEJA men 4 elever borde man ju kunna rå på tycker jag allt!


Blodgivare, negativ

Vissa blir ledsena när de upptäcker att de måste ta en spruta eller ta en blodprov, själv säger jag tvärtom! Men när man väl vill något så går det visst emot en... Blev inget blodgivande för min del eftersom mitt blodtryck var för lågt.. surt som fan enligt mig! Men jag fick i alla fall svar på varför jag blir yr av minsta lilla och alltid tycks frysa... Äntligen efter typ nått år av undran och en jävlamassa sjukhusbesök som de ALDRIG har tagit ett jävla blodtryck på mig, men blodprov är nog nått de älskar tror jag (inte mig emot alltså) men ibland bli jag bar aså himla arg på sjukhus... Bajs och jaa jag är sur över att jag inte får lämna blod! OCH JAG ERKÄNNER DET MED GLÄDJE!!

Read me a bedtime story! Nae vars jag läser hellre själv! PUSS

Livet leker för mig!

LIVET ÄR SÅ HIMMLA JÄVLA UNDERBART FÖR MIG!!! ÄLSKAR DET JUST NU!!













Men jag ser att allt inte går så bra för dig
jag bryr mig men jag känner inte dig
därmed får jag inte göra något
vilket grämer mig 
varje gång jag ser dig.






Herrå gonatt



Slut på ledigheten


Att gör innan livet tar slut

- Resa till Borneo
- Ta motorcykelkörkort och te en roadtripp genom Europa
- Bli blodgivare
- Lära mig sy egna kläder
- Åka till Afrika och Australien och se vilda djur
- jobba inom minst tre arbetsområden

Finns tusen grejer till som jag inte kommer på nu men det går ju alltid att fylla på listan liksom! ;)


fröken fräken

Inte för att jag bryr mig dårå men det känns lite jobbigt att jag nu inte kan komma in på min bilddagbok för lösen och användarnamn tydligen inte stämmer överens:S Jag har inte ändrat nånting! kuuuul liksom! Nu är det ju så att jag inte använder bilddagboken men jag tyckte ju faktiskt om att gå in och kolla på andra som använde den! men icke då för nu har det hänt igen att nån eller något ändrar mina uppgiffter!!

Nu går jag ut i solen och jobbar på de där fräknarna!
ching chong


Line

Forget my past and become my future

Ibland kan man bara få upp små rader i huvudet händer det dig också? Sen gnatar de sig fast tills man glömmer dem.. nästan i alla fall

IKEA, VÄNNER, FEST





Det är okej

Tapetklister under mina skor, du är så mycket vackrare än vad du tror!

I will never be perfect but I will allways be unique



Vill bara springa och springa och springa tills benen inte bär mig längre, DÅ kan jag sätta mig och skriva svenska uppgiften.









Från vårpromenaden igår och jag ville bara vara barn igen och få springa och leka och bli hur smutsig man vill utan att någon tyckte att det var konstigt alls!

Tillbaka till den riktiga världen Anna! Skriv svenska uppgiften nu...

Hej hopp Puss

Nu ska ni höra nånting som jag vill tala om!

Livet är underbart!! Ta vara på alla chanser ni får för det är inte säker de kommer igen!

Själv tog jag vara på chansen och la mig på E22:an mitt i natten med vänner och körde Lina i en kundvagn och allt sånt där roligt busigt som man i vanligt fall inte gör i den gråa vardagen!

Nu är påsken över och nu ska vi sätta livet i fortsatt rullning allesammans! Slå klackarna i taket och jubla!

PUSS


Anna



Anna min anna min bitska lilla piraja!
Detta är min Anna! Hon och jag har varit vänner sen mååånga år tillbaka ( typ 9 år nästan:O ) D.v.s nästan hälften av vårat liv!!! Det är så jag blir tårögd!

Det jag vill säga är att jag diggar den här tjejen skarpt!<3




PARTY!



Horny glas ;)



Tjejerna taggar här ;)




















Min Lördag om någon undrar!

Love is in the air

















Dagens bilder ;)

"Jag är så kär i dig att det värker i kroppen på mig som om jag blivit slagen gul och blå. Och jag är inte säker på att jag orkar ta mig igenom en dag till utan att få träffa dig"

Tyckte det var så gulligt sagt (A)

Puss hej!


Felicia

Den här tjejen är helt unik!
Hon är tuff som satan (när hon väl vill)
Och gullig som en hundvalp (också när hon väl vill)
Men mest av allt är hon en härlig tjej full av energi, och även lite visdom ;)



Det var den här tjejen jag var i Båstad med och jag skulle mer än gärna göra om det igen vill jag lova! :) Alla borde förresten få testa på Båstad tillsammans med Felle i en trång källare! Det ger minnen vill jag lova ;)


RSS 2.0