Crazy Lady!!

De närmaste dagarna har varit slapping emd werner som gäller och en hel del nyårsplanerande! Men ordning på torpet ha rvi ännu inte fått!

I ren panik åkte werner och jag in till stan där vi skulle möta lisa och väl där så gick vi på jakt efter något att ha på oss till nyår! Det hela sluta med att jag köpte ett par coola brallor (som jag itne ska ha på nyår) men inte tusan hitta jag nått till nyår!:O PANIK!!

Sedan åkte vi för att lämna av werner på hennes handbollsträning (efter många fel svängar hit och dit kom vi äntligen fram!). Efter ännu fler omvägar på väg hem till Lisa efter att vi lämnat av werner så kommer vi till ett bevakat övergångsställe där jag i bilen har grönt och gångaren har rött, där står det en tant som traskar lungt ut på gatan och jag får lägga mig på bromsen!:O (självmordsbelägen?? Inga reflexer heller!! morr). Lisa jag och tanten överlevde i alla fall o färden hem till lisa gick lungt sen och hon kom hem!

Min dag var sjosig med andra ord! Imorron vankas det fika och jag måste i ren panik hitta nått att ha på mig på nyår!:O Vi ska va skitsnygga!;) Nu väntar badet! Hejsvejs! 

You are the Voice



Bästa låten på denna jord just nu!!! Idol låten släng dig i väggen vi vill ha KLASSIKERNA!! <3

Dagarna efter

Oj oj oj vad den här julen gick fort!:O jag han liksom aldrig få in julkännslan tror jag! Alla växer vi upp för snabbt

snabbis av julen, taget mest med mobil därav sämsta bilderna!


Frostigt och kallt!


Släkten lagom road! HAHa


Kusinen med kisse i knät!





Kusinernas parymin!


Kissen med massor med namn blev rädd o gömde sig under soffan:)


Elin och jag busar!



Julfirandet fortsätter hemma med andra sidan släkten



Syster yster fyller på glöggen



Min söta skallepär var med även i år:)



Där av namnet!



Massa paket under granen:O



Astor vaktar alla julklapparna så inte tomten tar tillbaka dem! (han visste nog att han skulle få ett grisöra tror jag:O )



Min hund kan öppna paket!:)



Paket öppning:)

Hoppas ni alla fick en bra jul! Jag vet att det är folk som inte har det så bra dessa tider men man får väl hjälpa så många man kan helt enkelt! :) Kram på er


Julgrans hämtning

























GOD JUL ALLIHOPP! =)

Dass dagg

Det sägs att det är storm ute :O men jag vet inte för det är mörkt ute!
Pulkadagen blev precis som vi inte planerade! HAHA eller var det som vi planerade? aja jag skiter i vilket kul var det i alla fall! men roligare blev det när det blevfika tajm! Haha har fikat 4 ggr idag! Nr var med felle och challe i backen nr 2 var på Jannes med felle, challe och carro! nr 3 blev hemma hos mig med felle och carro och nr 4 blev med familjen här hemma! hihi Anna DaSS fikamonster! (A) Innan jul får man faktiskt!!

Jag saknar mer julmys och det är julafton om två dagar! VA!? det känns ju inte vart har pirret tagit vägen?? har jag redan blivit vuxen!? NEJ jag vägrar!! I ren protest ska jag gå ut till elin och titta på den otroligt dåliga julklalendern! (det var bättre förr säger jag bara!) Sen blire skum bad! mmmmm

Pösshej!

21 December

Onödig fakta om mig:
Jag kan NÄSTAN skriva på datorn utan att ens snegla på tangenterna!
Jag gillar när jag kan vara spontan!
Jag är barnsligt förtjust i snö och allt det för med sig, typ pulka, snöbollskrig, snöggubbe osv

Aja Elin och jag har varit inne i stan och letat julklappar (tro mig vi var inte ensamma!) Sen hämtade vi emma från tågstationen med så nu är hela familjen samlad igen!:D

Det är jul om 4 dagar:O Jag har egentligen INTE tid med det här! hihi ^^

Imorron ska vi förhoppningsvis åka massa pulka och sen drick var choklad med tjejerna!:) Gillar er skarpt mycket!!

Nu ska jag kila iväg o pyssla med annat, typ slå in julklappar innan alla smyger in i mitt rum och ser vad de ska få i julklapp:O Fast då för de ju egentligen skylla sig själva för att de förstör överrasningen! :P

Hej hopp!

En helt ny jul

Idag började den riktiga städningen! Egentligen gör vi inte den förens några dagar innan julafton men i år blev det lite annorlunda, Och jag gillar när det är annorlunda! Det är aldrig bra att fasta för mycket i traditionerna! (inte de som har med städning att göra i alla fall)

Jag har funderat på det här med bloggande! gud va olika stilar alla har när de bloggar egentligen.. jag läser iofs bara mina vänners bloggar men i alla fall där är det en otrolig skillnad på hur man bloggar och vad man bloggar om!

Igår var det firande för hela slanten då skolan slutade och jullovet började! Kyrkan med massa sång blev det på avslutningen o efter det julklappslek! mums mums blev min fångst tydligen efter som några snodde min choklad!:O No hard feelings;)

Sen bar det i alla fall in till stan där det var power shopping som gällde! + fika (A) haha sen iväg till kiropraktorn o knäcka till sig så man kunde dansa på kvällen! Haha vilket ja iofs skulle gjort i alla fall;) Massa dans blev det och kalla fötter med!:O Ouuups anna INTE bra alls!

Det var en lite lustig dag igår faktiskt... men jag trivdes i alla fall:) Lustig är ju mitt andra namn!;)

Snöstorm!

Man ser knappt handen man håller framför ansiktet längre p.g.a. all snö!! Myyyysigt! tkr jag i alla fall (A) Hoppas hoppas hoppas HOPPAS att det ligger kvar även jul och nyår med!!

Jag kommer tillbaka när jag har något vettigt att skriva!:D

Byebye

I vår vackra vita vinter värld!




Det är snö så långt ögat når ute!!
Pappa fick köra jätte långsamt när vi åkte bil! SÅ halt var det så alla som är ute på vägarna kör försiktigt!! Till råga på allt så var det en av mina gammla fröknar från husby som var en av de drabbade i bilolyckan på 210 och den andre var en av elins kompisars pappa.. Håller tummarna för att de ska bli bra!! Men för jisses kör försiktigt!! (det tåls att skriva många ggr!)

Tog en sväng till werner efter skolan idag också, blidde lite film och en powernap på hennes soffa hihi^^ Men nu jobbar hon starkt med matten! HEJA WERNER!!

Nu är det mat för min del som gäller!:D

Life

Ibland är livet bara så himla lustigt!


Hos Lunkan på partaj!


Felle ser lite stel ut ;)



Party pinglorna



Challe och jag är coolast!



Carro övar på att se förvånad ut!



Öhmmm??





Sötisar



Prisa Gud! Haha Carro då (A)



HAHAHAXD




Fina:)



Carro gillade inte sin egen uppsättning av ballonger!! ;D



O så lägger vi på världens as flin!



på tre kastar vi huvudet bakåt o skrattar! HAHAHA



Flinarna nr 3 o 4 ;)



Skratt  var temat på kvällen!:D



Öhmmm?



Minerna ! ;)



Skratt skratt o flabb!



Gosing vid bordet!



Alias kom fram senare på kvällen! Vilket gav mer skratt! ;)



Sötis Fritte gosar med Lollos rumpa! :O



Neej challe sjunger inte opera! :D


Puss på er mina fina flickor för en av de bästa kvällarna!! :D

Hejsvejs!

Hjältar

Har just sett klart på Svenska hjältar och jag blir så glad när jag ser den galan! Det finns så himla mycket vanligt folk som verkligen är hjältar på alla sät toch vis! Till exempel en man som fångar ett barn som ramlar från 6:e vånginen på ett hus utan en tanke på att han själv skulle kunna bli krossad av det fallet!

Bara att le mot människor på gatan gör ju en hel del skillnad! Tänk om man möter en människa som är väldigt nedstämd och så får han/hon tt leende från en främling! Inta bara den som får leendet muntras upp utan även den som ler känner sig glad:)

Man behöver inte göra största hjältedådet för att vara en hjälte! Så ut och Le nu gott folk o glöm inte! Ett skratt förlänger Livet!:)

Bye



Luftens hjältar hälsar!


Ett gott skratt förlänger livet, jag kommer leva lääänge!

Igår drog huvudvärk/migrän ner hela kvällen faktiskt! även fast jag hade det himmla kul hemma hos felle med tjejerna! Massa skratt var det! Vilket vi alla gillar !;D

Ikväll blev det ännu mera skratt och jag kommer nog vakna med träningsverk i magen imorron! haha! Illa men himmla kul att skratta så mycket att man gråter! Bara så skönt!!

Måste nämna min mormor och morfar här också som firar sin 50 åriga bröllopsdag! GULDBRÖLLOP! grattis till dem!:) De är så söta så Men wooow femtio år är länge i mina öron och ögon! :) <3

Imorron är det julkonsert i kyrkan! Jag ställer ju självklart upp och hav två är det samling för kören o då ska det sjungas julsånger med massa julstämmning! och barnen ska gå luciatåg också självklart:)

Så nu blir det att krypa till sängs varefter och imorron kommer det bilder från kvällen om jag orkar;P Ha det fint allihopp Gonatt!:)

Har bara inte tid!

Jag är inne i en allmännt hektiskt period nu! stress stress stress är ordet som dunkar i mitt huvud och även magen tycks känna av det! eller nej det va visst bara ungen som sparka! Kidding!!

Matte C nationella imorron! skulle inte kalla det för kul men jag kan i alla fall se fram emot em-kvällen sen :) Det känns att skolan snart är över för alla bara pratar om det hela tiden vart jag än tittar! Hallå vart ska lilla jag ta vägen?

Men aja min hjärna är mos nu och jag ska kolla igenom lite matte o sen får det gå som det går! Hejsvejs påer!

Några få väl utvalda ord

Mitt humör är värre än en bergodalbana! Upp ner upp ner upp ner upp ner!
Kanske är jag schizofren eller paranoid, jag har fått för mycket psykologi på hjärnan tror jag!

Min morgondags morgon ser jag jätte mycket fram emot (okej kanske inte mattepluggandet) men om jag nu ska plugga matte så ska det vara samtidigt som frukosten äts och tillsammans med Lisa! MYS:) Efter det är det musik för hela slanten som gäller! Vilket jag verkligen inte säger nej till :D

Inte några värda inlägg här inte men jag har inte kommit på något vettigt att reagera på! eller okej jag säger så här : jag tycker pälsmodet har gått över styr o folk löper amok för fuskpälsar som inte ens är snygga... suck! Men det är bara min mening alltså;)


"we Sing, we Dance, we Steal things!"

Life goes on

Jag tajmar nog mitt liv väldigt dåligt ibland asså!

Mor börjar misstänka att jag kanske lider av diabetes (den tanken tycker jag vi släpper fort! Alla blir väl yra i skallen några ggr om dagen hallå!? )

Jag åt en jätte god apelsin förut!

Nu sitter jag ock läser en bok, "fyra i leken heter den" Den är kul och jag älskar sarkastiska kommentarer!:D

Jag är väldigttankspridd och längtar tills på fredag! :)

Pussen

Morr som fan!

Jag blir förbannad snart asså!





När jag var o handlade efter kiropratkorn så är det första jag möts av en gravid kvinna! och vad har hon och hennes kompis i handen?? jo en CIGG! Asså hur jävla dum får man bli! (ursäkta språket men jag blir så djävulst ursinnig!!) Okej fine att man röker men det är INTE OK att man röker när man kan skada någon annan som inte har något val! Jag menar stackars barn om det får skador pga en dum mamma som röker medans hon är gravid!

Visst nu kanske det sitter nån som tänker "men hur lätt är det att sluta röka då!?" och visst det är kanske inte är så lätt men ska man skaffa ett barn så får man fasen ta sig i kragen! man får väl för fasen stå ut med abstinensbesvär i MINST 9 månader då! Det är ju AP orättvist mot barnet om det blir missbildat eller helt enkelt inte utveckas som det ska bara för man inte pallar (jag hatar ordet palla) att sluta röka!!

Suck pust o stön... Tack nu har jag skrivit av mig lite ilska! Jag vill ut o springa men jag är så förbaskat öm i hela kroppen nu... ännu mer suck på det!

Aja tjaråherråsespålan!

Rädsla

Att vara rädd är inte att vara feg,
att våga visa sin rädsla är att vara modig.

För vissa kanske det låter töntigt men jag bryr mig faktiskt inte, jag vantrivs på scenen om jag ska sjunga. allt blir suddigt och jag hör alla ljud tusen ggr högre, Har du varit nära på att svimma men inte svimmat så vet du hur ja känner när jag står på en scen och vet att jag måste få ihop några ord med toner i en melodi.

Men att utmana sin rädsla gör att man utvecklas, jag vet att jag klarar av min scenskräck även fast ajg inte njuter av att vara på scen men jag har lärt mig att om jag inte tvingar mig själv till saker så skulle jag kanske vara rädd för allt vem vet?

Jag fixade scenen ikväll, och just nu känns det som jag kan andas igen (om man bortser från att jag har psykologi och svenskaarbeten som kväver mig! :O ) Imorron ska jag ut och springa har jag bestämt. jag ska i alla fall testa för jag klara inte av det här längre!




Nu ska jag leta reda på sängen och sova som en stock!:) PUSS

Frostkristall

Hej mitt vinterland!
Jag vaknad av att solen sken in rakt i ansiktet på mig imorrse! Jag bara älskar det!
Sen när jag kliver upp ser jag att det är frost överallt och inte ett moln på himlen! Myyyyys!
Idag är det konsert som gäller vad gillar vi det? Inte alls om du frågar mig, i alla fall inte om ja ska stå och sjunga... suck! Men man ska utsätta sig för sånt man är rädd för för att bli mindre rädd! Det finns ett ord för detta som nämnt minst 10ggr på Psykologilektionerna men jag har glömt vilket ord det är:S

Men jag tänker inte tynga ned dagen pga det för vädret är underbart! Mina vänner är underbara! Livet är ganska så underbart!=)

Nu ska jag återgå till skolarbetet igen! (har man bara en lektion på hela dagen så måste man ju utnyttja den!)
Byebye!

Första december!:O

Jag har egentligen ingenting att skriva här men jag skriver endå så jag håller hjärnan sysselsatt med ngt! Asså idag har det varit helt Crazy! Dagen i skolan bara försvann nu när jag tänker efter! och en klapp på axeln till Lina, Felle och mig som ÄNTLIGEN har kommit igång på riktigt med drogmissbruket ( alltså samhällsarbetet! ).

Intima rummet blev nästa vändpunkt med knasiga historier o jag vet inte vad! HAHA kule var det i alla dall!!:D

Btw för de som vill veta så snodde min tvättmaskin ett av mina skosnören igår!:O Jag har hört att de gillar strumpor men inte fasen skosnören för det! INTE OK! Men jag får väl gå i skor utan skosnören... eller så fixar jag bara ett annat skosnöre;) ELLER ännu bättre jsg köper nya skor!(Y);D Låter kanon tkr jag!

Nä nu ska ja va duktig o göra svenska o psykologi... suck!
Hejsvejs=)

RSS 2.0