POWER

WALK!
Elin och jag gjorde en riktigt bra insatts idag när vi gav oss ut på en promenad och efter ca 1km öppnade sig himlen! Men vi beskade på hela vägen hem faktiskt. Duktiga tjejer!

Tack gud!

Jag ska komma ihåg att tacka Gud för han får mig att inse vad livet är värt när man väl INTE har huvudvärk! DET är då man pratar om LIVSKVALITÉ!

Håll tummarna!

Åh jag vet att man inte borde men jag gör det i alla fall!!! Jag brukar nämligen tänka så att om man vill nått väldigt väldigt mkt så ska man önska det i tystnad jätte mycket och om man uttalar sin önskan högt så slår den inte in. Men jag är så himla glad att jag bara måste säga det i alla fall! Jocke och jag ska kolla på lägenhet idag :D Åh jag bryr mig knappt om ifall det är en bra eller dålig ägenhet. Bara det att vi har kommit igång gör mig taggad på att försöka hitta den perfekta för oss :) Men jag håller ju självklart tummarna för att det blir en lyckoträff på första i alla fall! :D

Långfredag

Påsken ska visst firas! Och det söar ute ? :S Lustigt värre må jag säga!

Rastlös, uttråkad, sjuk

Nej!
Jag är inte byggd för det här! Hade jag velat vara ensam så hade jag välbosatt mig i en öken eller på syd/nordpolen! Men nu har jag ju inte det. Jag hatar att vara ensam.

Frågor utan svar

Jag vill gärna inte tro att jag är långsint eller konservativ men ibland är jag det och då menar jag inte lite. Jag undrar hur det kommer sig. Man kan väl inte ärva sånt? Är det för att man är rädd? Håller man kvar i saker och människor bara för man är rädd för vad som kommer komma näst? Hur kan man då ha blivit rädd från det från början? Har det hänt något med en innan? Något för länge sen kanske? Det måste ju ändå vara väldigt svårt att ärva någon sån "egenskap".

Jag vill inte att det ska avspelas i mig. Jag vill inte vara långsint eller konservativ. Jag vill kunna släppa taget om saker som hänt och gå vidare. Varför går det bara inte ibland? Jag stretar emot mig själv tror jag. Hur ska man få sig själv att släppa taget när man egentligen inte vill? Eller jag kanske bara är rädd för en konfrontation. En konfrontation av mig själv.
Nån gång nån stans kommer jag nog reda ut mig själv. Jag får väl helt enkelt ta och vänta. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge sägs det ju. Men förklara det för dem som väntar på kärleken och aldrig finner den. Jag är glad. Jag har funnit min, men å andra sidan väntade inte jag på min, jag jagade och jag letade och jag gick hem med full pott!
Lunch-time! Bye

2012-04-01

April April din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! Eller?..
Nä jag är ju inte mycket för att luras jag och jag tror inte jag har blivit grundlurad idag heller. I alla fall inte vad jag märkt!
Efter en vecka i fjällen nu så känns det skönt att vara på hemmaplan igen. Det här året var nog det år med minst snö i Lofsdalen som vi har varit med om. Man kunde typ bara åka i 2-3 nedfarter. Men vi åkte på och knatade nerför som attan i alla fall.:)
Tog precis min första treo sen jag kom hem till fjällen (onödig fakta). Men i Lördags morse väckte jag faktiskt jocke och jag var rädd. Jag fick något konstigt tryck i huvudet som inte var som min huvudvärk brukar vara. Och jag har varit med om ganska mycket huvudvärk. Självklart skrämde jag upp Jocke men jag ville inte vara vaken själv och rädd (egoist som jag är). Jag har nog hört för mycket om vad huvudvärk kan bero på så jag gör mig själv mörkrädd!
Min fina jocke. Han åkte till Torekov ikväll så nu får jag inte träffa honom förrns på Torsdag igen. Och jag saknar honom redan som attan!! Känns som halva tiden vi har varit ihopp har vi varit ifrån varandra på ett eller annat sätt :/ Knasigt! Men jag älskar honom i alla fall :) <3
Nu däckar jag i sängen! Natti

RSS 2.0