Fiiin

Hittade en text som jag tyckte var så himmla fint!

 

Jag kunde välja att önska mig allt
Och bli besviken
Då jag inte skulle ha fått något alls

Men så kunde jag önska mig dig

Och jag vet att jag önskade rätt

För du är allt




Men asså seriöst!

FÖRVIRRAD TILL MAX!!
Snälla ge min måndag jag behöver ALLA min flickor!!!


Sweeeet!

Jag vill ha sommar nu!!



Bad musik och sena varma kvällar vad sägs?? ;)

Assååååå

Har de ändrat outlooken på denna bloggsida eller när man loggar in?:O Ser helkonstigt ut ju!
Aja värre saker har ju faktiskt inträffat!

Den här veckan har försvunnit fort som attan och allt hände så snabbt. En stunden var det måndag o livet knallade på i lung takt (nästan för lugn) Idag är det Lördag och jag tror jag missade några dagar i veckan för det gick fort! Men inte klagar jag för det för jag minns allt det roliga som hänt! Men mycket bus har det blivit och jag förvirrar nog mig själv jämt har jag kommit fram till! Men vem klagar? okej jag ska sluta:P

Felle åkte hem för nån timme sen efter en funny utgång igår och en slappis dag i min säng idag! SKööönt!! jag har träningsverk i hela kroppen and it feels good!

Har inget vättigt att skriva så jag lägger av med det hej svejs!


Snörusket!

Asså kan inte bara snön släppa taget om våran jord och komma tillbaka i December igen? Jag är nämligen jätte sugenpå sommar, bad och sol! Dock inte på att skolan slutar och bal o allt vad det innebär för vart sjutton ska jag ta vägen sen?:O Jag hoppas på Jobb eller resa, eller Au pair eller nått annat äventyr bara jag slipper plugget och läxorna ett tag!

Har inte mycket att komma med idag så det blir en bild istället! Hej svejs!




against all odds!

Asså jag brukar sällan klaga på vintern men nu är jag faktiskt as trött på den:S Vill ha vår och sommar och massa mysiga kvällar ute i solen!!

Har inget annat vettigt att skriva (som vanligt) så det får duga med dessa tre(fyra) rader och en bild på werner och mig i ETTAN!!:P



Lite coola vi var då! ;D Nu kom rad nr 5!

Effektiviteten själv!;)

Idag har jag varit jjäääääkligt duktig och effektiv! Och JA men får skryta ibland! Det här var en toppendag!
Började segt med musiken men sen brassa det på vidare och Abbe och jag var Gaaaanska effektiva på religionen när den väl började! Sen satt jag i skolan från 13.30-18.30 Hade ingen lektion där men lisa och jag skulle vara effektiva och fixa emd projektet kl 17 där vi faktistk transponerade en hel låt! we are good!

Undertiden jag väntade på Lisa så satt jag och massa annat roligt folk som kom och gick och nytt folk bytte av o det var het enkelt as kul! haha så de 3 ½ timmarna gick fort!:)

Nu ska jag sätta igång och laga kvällsmat det ska bli BIFF till MIDDAG! (med hajen i hitta nemo röst " jag vill ha FISK till middag") Sen blir det att skriva klart samhällen!

Hejsvejs!



Gammal bild från 1:an! ;D Hihi

To do

O herre gud! Kan ni tänka er mig i bal klänning eller!? Svar :NEJ! Inte jag heller men igår testade jag i alla fall minst fem st! :O Det är lika många kläningar som jag har ägt i hela mitt liv som jag MINS! Helt sjukt ju!

Pizza kväll hemma hos Lina med felmmys vad det som följde och det var mys som vanligt! :)

Idag har jag gjort en "att-göra-lista" Duktigt va ;) så här ser den ut iaf!

1. Städa undan tomtar o sånt, städa allmänt!
2. Göra klart samhällen ( jag ska inte samla på mig till sista sekunden!)
3. Ta en promenad
4. Höra av mig till LIIIIISA!
5. PRATY PARTY PARTY!!!

Min dag är snart kirrad men jag planerar inte så det kan gå åt fanders med den där listan! ;) hahah

Hare fint allihoppa!

Ska jag falla, då ska det finnas tid att falla fritt

Härlig är dagen!

Skolan slutade kl 11.10 idag Niiiiiiice:) O sen tog ja barre bilen hem o där blidde det en promenad i snö och solsken (gillart!) även lite snöskottning för att göra mor och far glada (och för att smygträna ;) ). Duktig dotter som jag är så har jag även städat hela köket! Herregu så ambitiös jag är! Men ja är ego också för ja va ju tvungen att städa mitt eget ru lite då med(A)

Men nu sitter jag i alla fall nyduschad i sängen med musik på och skolböckerna spridda omkring mig! Svenskan är snart klar! Ska bara be nån läsa igenom den lite snabbt! Sen ska jag nog vara lite duktig och läsa samhällen och fundera lite på den ;P Anna goes Pluggish!



Hakuna matata! (massa muskler) Den här helgen ser jag fram emot! :) Imorron blir det att kolla balklänningar med :O oj jisses!


Citerar!

När man inte har ett eget minne som minns så får man helt enkelt be en vän. i mitt fall är det Felle!

Här kommer de tossiga sakerna som jag glömde det är citerat faktiskt!

"du kan inte ta den, du kan inte ta den, du kan inte TA den!" Citatet kom från en början från saltkråkan men citerades snabbt av Anna Filipsson samt sista "du kan inte TA den" med en släng av Felicia Prytz vrål! Och självklart snackade vi inte om stenen i saltkråkan utan om nått helt annat ;) Mogna kvinnor som vi är!

Sen diskuterades det även om "fylleoffer" alltså alla ska vara nyktra utom EN person som alla andra ska supa ned, det blev en röstning och jag förlorade och skulle då få vara detta "fyllesvin" (men vi alla vet att det blev så bara för det är näst intill omöjligt att supa ned mig!;) haha) Nästa gång går "fylleoffret över till någon annan! Några frågor på detta? Nae antog inte det! :P

Så jag uppdaterar väl igen om jag (eller felle kommer på ngt mer finurligt som vi kläckt ur oss!)

Konstiga grejer kan alltid hända!

Hade väl typ massa av roliga saker jag skulle skriva här! Dock så har det som alltid händer hänt. Jag har glömt vad det var!:O Men jag kommer ihåg en rolig grej jag hörde en tjej säga när jag stod och väntade på bussen, så här löd det:
- Jag har vallat kor som var tjuriga!

Tyckte det va lite kul med en ko som är tjur(ig) Hihi jag har jätte dålig humor ibland! men jag hade just haft sånglektion och min röst var väck så jag kunde ju inte brista ut i gapskratt i alla fall som tur va!





Livet känns som det går på soparloga just nu under veckorna men sen när helgen kommer då öser vi på igen hörrni! Kanoners!

Nu ska jag väl mala på med lite läxor o sånt tjafs! Ses sen kanske! PUSS

Vettigt

Jag har ingenting för mig så jag kan ju lika gärna skriva ned några rader här istället! Idag har jag gjort några vettiga saker faktiskt! Jag har städat, bytt grej i garderoben, sett på "flickan som lekte med elden", och städat lite till! Ikväll blir det nog lite hemma spa tror jag!:)

Jag vaknade en natt men en mening i skallen så här löd den : Vissa ord har inte alls med meningen att göra!
vad sjutton ville jag säga med det måntro?? Jag har då ingen aning men jag är ju en liten förvirrad filur av mig! Nu ska jag se på "crazy beautiful" Ha det fint Puss

£@€{[]}[]{€$£@£££@

Lite störade då att min msn är "ogiltig" nån har typ ändrat mitt lösen tack så väldigt mkt! tack och lov så överlever jag väl detta med liksom!

Jag måste bara lägga upp den här bilden eftersom felle var tvungen att visa upp hur närgången hon är av sig (i alla fall när det gäller att parkera!) TITTA :O



Typ en cm till och felle hade backat på mig! :O

Haha men felle o jag är bra i alla fall!



Ae inga fer pinsamma bilder nu! haha tjarråherrå!

Seriöst skare va nån gång!

Tänkte dra ett litet seriöst inlägg här nu va!
 det första ja tänkte skriva är vad jag gillar ogillar att läsa om!

Vi tar det vi gillar först va?? Aaa!

Foton! okej det kanske man inte skriver men jag älskar att titta på bilder i bloggar då blir allt mer personligt o bra mkt roligare! ( jag vet att jag själv är sämst på att ladda upp bilder sorry ska bättra mig!!) Fotona ska självklart vara relevanta!

Andra grejen jag gillar är när man kan skriva på ett varierande sätt, positivt, negativt, ironiskt/sarkastiskt, humoristiskt o.s.v. ( gud vilka fina ord jag fick till ser ni?:O )

Tredje är när man skriver om olika ämnen o grejer o inte BARA skriver om vad som har hänt om dagen ( vilket jag gör på tok för ofta men ibland är livet bara så roligt så man måste berätta! )

Det jag tröttnar fort på att läsa om är:

Tittarsiffror/läsare... känns bara så orelevant för den som läser bloggen om hur många som läser den! vem bryr sig mer än den som bloggar i så fall??

Vikt och bantingsmetoder o allt sånt tjafs som man ändå får nog av att läsa precis överallt om kan jag också vara utan tack känner jag!

Haha nu har jag klagat lite också så nu är jag nöjd o ja ska nog till och med slå klackarna i taket och lägga upp en bild här serru!



Månskens promenad med felle runt 23.40 tiden! Klockrent och as kallt! haha

Maraton 06.00

Det kändes som jag fick krypa 800 meter innan jag kom fram till väckarklockan imorron.. seriöst vem vill ha ett maraton över sängen bara för att stäna av väckarklockan så fort som möjligt? Nej tack! Jag får helt enkelt binda fast mig så jag ligger på andra sidan sängen, brevis väckarklockan, istället för att kura ihop mig intill väggen. Lycka till Anna!

Sitter här och filurar lite fram och tillbaka på jobb och på Au Pair, vad ska man göra när man slutat skolan egentligen? borde jag mönstra o kolla om jag kan bli antagen eller vad ska jag göra? Man kan ju välja på massor men det är ju inte lika säkert att man får någonting! Jag är i alla fall himla pepp på att dra ned till Båstad i sommar igen bara för jag saknar tiden där! :)

Får se vad det blir av detta! Men nu ska jag snart pallra mig ut i bilen och se till att få min utbildning gjord! Ching chong långkalsong! (kan behövas eftersom det är snorkallt i sverige!!)

1,2 och 4 va!?

Haha bästa första-dagen-efter-jullovet! Började lagom tråkigt med gehör-och musiklära! Men positivt var ju att Lejonet hade klippt sig! Tack gode gud!

Sen var det filosofilektion som gällde där Ambjörn började med att presentera sin vikt men inte sitt eget namn! Klockrent!

Religionen har ja inte någon kommentar på för det hände inte mkt alls sen blev det 2 ½ timmes rast för mig innan det var mer musik som gällde men jag hade trevligt sällskap så jag klagar inte :) Väl på ensemblen så träffa vi en ny pojke som var lagom dryg om ja får säga det själv! men folk är ju som de är och Viktor var kramgo som alltid! Knaspojke!

Nu har jag städat mitt rum *klapp på axeln* jag blev nervös av allt städsnack på håltimmarna tror jag! haha! Dax att laga lite mat innan folk dör av hunger här hemma asså! Tjilivippen!

ingenting är alltid någonting

Hahah den här veckan har verkligen blivit totlat vild och okontrolerad! Vilket jag njuter av i vassa drag i alla fall! vissa grejer kunde jag ju varit utan och vissa vill jag absolut inte vara utan!:D

Men nu har jag så ont i huvet att jag inte orkar skriva mer och imorron börjar skolan och jag är nollställt! ska hämta en kopp te:)

Hoppas ni mår bra!

nytt nytt nytt!

Idag är det party som gäller!!! Jag är riktigt på g nu känner jag! Lisa har även utnämnt mig till Party checka konversationen liksom!:P





Hahah Lisa är så sötis!!:)

Den här veckan har då fan varit händelserik! Jag har köpt en ny säng som förmodligen kommer nästa vecka!! Jag har varit med massa underbar kompisar! det låter piss tötntigt jag vet men jag gillar verkligen alla mina kompisar så det så!. Sen har jag varit i kålmorden och tittat på djuren ( dock blev det typ INGA bra kort! :O USCH) Snor kallt var det med! ja va klädd för nordpolen men inte ens det räckte!:O 

 

Vi träffade på noshörningsungen Super söt faktiskt! :)

Jag lärde mig även senast igår hur man håller vårat hus varmt via elding! Känner mig ap vuxen!;D haha

Nu ska jag ut o bemästra kylan med en promenad! Ha det fint hörrni!

Sweet!

Städning för anna på g och sen en promenad ute i snön! :)

Just nu känner jag att jag saknar sommaren! och det är ganska ovanligt för att vara jag eftersom jag typ avgudar vintern i vanligt fall! Men inte för tillfället för just nu känner ja att jag vill ha sol, bad, vänner och massa kul!! Jag vill ut på äventyr med!

Snart är jullovet slut men asså jag känner mig taggad för att ta tag i sitat terminen o då djävlar ska jag vara med om så mkt jag någonsing kan och gå på fullvarv hela tiden! OCH jag ska börja träna på träningsverket några månader tills vädret är bättre ute i alla fall! :D:D:D

Men nu måste jag fortsätta med städningen...suck... Vi hörs när vi ses hejsvejs!


Ändrade planer ^^

Asså jag försår inte men jag skriver alltid om vad jag gjorde igår först i den här bloggen! Måste vara för jag har så kul att jag inte har tid att sätta mig vid datan!

Gårdagen började ganska segt i vilket fall som helst men sen piggna man till som bara den och åkte hem till Lisa där det skulle pluggas projekt, "Pluggas", men va tusan vi gjorde i alla fall NÅNTING bara inte det vi skulle^^. Sen kom werner efter 5 timmars träning (hon är fan duktig! :) ), vi drog till pappa grappa för att hämta maten som vi efter mycket om och men beställt! Hahaha:P Sen käka vi Pizza tills vi nästan spydde typ!=) När det blev filmtajm efter att ha dissat utgång så var det "raice your voice" som gällde, men vi hann nog bara komma 20 min in i filmen innan planen för kvällen ändrades! Och så for vi iväg hem till Elias lyxvilla!;) Jag har kommit framtill att jag antingen vill ha en egen lägenhet eller en egen del av huset med egen ingång! Men aja mycket snack o mys blev det där igen mycket trevligt i alla fall! och hemmåt bar det inte av förrns efter 3!

Nu äre duschen som gäller och sen är det pulkaåkning! :) Ha en fin dag!


2010

Med champangen i brevlådan och skorna utanför dörren så blev det prickarna över ä! Alltså top Notch! (hur det nu stavas!;) ) Förfesten  hos Lina var kalas med god mat och musik och dans ofc! Sen tack och lov fick vi skjuts till Mr där partajandet fortsatte med (halv)bra musik och massa dans! Tolvlaget blev det raketer och ylande mot månen (tradition) massor med gott nytt år kramar!!

Sen efter det dog partyt ganska snabbt eller aa vid halv 2 var det dött i alla fall o då drog vi vidare mot kyrkan, eller aaa till husen bakom ialla fall där det inte hände ett skit typ! hahah sämsta efterfesten men va fan allt annat hade ju varit kul!:D

Det va min nyårsafton och jag vet folk som hade det värre hahaha! Mystiska ljud från undervåningen ingick med kan jag tala om! HAHAHAH

Nu är det fint väder ute så jag ska ut! ha det fint PUSS

RSS 2.0