En bild på mig och min bästa vän

Men haalllååå antingen skulle det bli miljoner fotton här eller så skulle det bli ett förjävlarns stort kort! Jag tror ändå alla vet vilka som är mina bästa/närmaste vänner!

Btw så har jag börjat drömma väldigt konstiga drömmar och alla handlar fasen om barn och graviditet att göra. Inatt var det visst Carro M och Lollo som fick äran att vara gravida! Grattis till dem :) MEN tack och lov så vaknade jag ju sen och jag hoppas som fasen att ni inte blivit på smällen flickor!!! Då har ni ju inte lyssnat nog på allt vi har diskuterat om preventinmedel med gänget! Jag vet iofs en tjej som fuskar med detta iaf, Ms L skärpning!! ;)



Nu är det 8 timmar på Mcd som jag har framför mig, money money money! Undrar vart mitt resemål blir sen :)

Ha en lungn o skön söndag nu everybody! :D

En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Får jag bara välja en????

Måste i så fall vara allt mitt småätande (främst av sötsaker då alltså...:)
Men tro mig jag har nog minst 1000 dåliga vanor ;P

Ska bara informera om att allt var som det skulle på bowlingen igång jag kom på delad första plats (och jocke kom näst sist;) Banan tog alla kloten, vilket är något som alltid inträffar  när man bowlar i sörping!


Vad skulle jag göra om jag fick en miljon

Nog för att jag fått lön från 4 ställen den här månaden men det är ju inte ens en hundradel av en miljon typ! Men vem vet jag kanske har nytt glass jobb till i sommar, Inte på Smultronstället då alltså!

Men till ämnet nu då detta skulle jag nog göra av hela miljonen:
Sätta in en hel del på fonder så pengarna kan växa ännu mera. Se till att hälften går till välgörenhet där jag själv medverkar och ser fysiskt vart mina pengar går och hur de hjälper till. Sen skulle jag resa lite och bjuda med vänner och familj :)

Det lilla som blir över sen skulle jag köpa en liten fin lägenhet för.

Nu ska jag tagga till för bowling och för att pussa på min fina jocke! Dunkar ut Magnus Ugglas ur datorn just nu och wii sa att jag var 40 år :( HEj då!


Typ av killar jag faller för

Vi får ju inte glömma den lilla listan som jag en gång påbörjade men ännu inte hunnit avsluta! Men här kommer lite fortsättning.

Den typen av killar jag faller för är nog snälla och roliga killar. Dem som ger en energi och kan få en att skratta och må bra. Utseende trodde jag från början var mörkhårig, mörkblå ögon och ganska stora killar. Men sen träffade jag min fina Joakim och det visade sig att min tidigare mall när det gällde utseende var bara att slänga i väggen!

Tycker egentligen inte om det här med att beskriva och placera människor i olika fack. rent ut sagt så ogillar jag det skarpt! Men vi gör det allihoppa tyvärr, handen på hjärtat, alla gör vi det ibland. Kanske skulle ha det som nyårslöfte nästa år vem vet?

Jag är mänsklig som alla andra så ja jag sätter också in människor i fack och mallar utan att jag känner alla dem, hur tråkigt det än är att erkänna det. Men man får väl helt enkelt försöka bättra på det då när vi ändå vet om det.


Nu har jag lite annat att syssla med, och du med!

Hej då!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

more and more

Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att leva efter orden "lev varje dag som att det vore din sista" Jag menar då skulle jag verkligen inte jobba som kundbokare. Jag skulle jobba med nått helt annat och jag skulle vara ekonomiskt oberoende för jag tror det är där skon klämmer. Allt i denna lilla värld handlar ju om pengar. Man är så fast och beronde av det och man överlever inte om man inte har ett enda öre, inte ens luffarn i sörping skulle göra det. Antingen är man beroende av sina egna pengar eller så blir man beroende av någon annan men i slutändan handlar det tyvärr alltid om pengar...



Jag kanske ändrar inriktning och utbildar mig till dagisfröken istället för polis? eller så gör jag båda? det kanske gå att kombinera liksom? eller? går det ? jag vet inte!

Hakuna matata det löser sig:)

Tjarå herrå ses på lan!

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler

Vet ni vad? Jag tycker det här har varit den bästa helgen på länge nu med mina flickor! Länge sen vi umgicks så här mkt fy o skam på det! Tyvärr åker ju vår lilla lis fis, Som tilläggas ska har födelsedag idag! GRATTIS x20, hem till Jönköping. Men jag har faktiskt planer på att våldgästa tjejen om ett tag för det ska inte få gå så lång tid emellan vi ses! ICKE!


Just nu saknar jag faktiskt många personer, Felicia som befinner sig uppe i Björnrike är en av dem faktiskt. Vad skulle hon dit o göra så länge!? kom hem med dig igen! MEN vad bra är att jag kommer träffa henne om en månad :)


Werner är också saknad bara för jag vet att jag inte kan kontackta henne alls nu fram till nästa söndag! Men jag tror (Läs:vet) att hon har det bra  alla fall!



Jockepocke är saknad meeeed fast honom träffar jag ju förmodligen ikväll! och då ska jag vara kock och laga tacopaj! Dä ni;)

Nu ska familjen Filipsson/Eriksson trotsa kylan och gå ut med hunden och sen grilla korv ute på fältet, myyyyysigt! Jag ska brotta ned zorro i snön med (han behöver det).


Rapport

Oj u uj uj! Vad roligt jag hade det igår tack tjejer! Jag älskar när vi ska ha värsta temafesterna och några(jag bl.a.) går in för det helt och bangar ur totlat, medans en del andra kör på mini tema :P Men totalt blev det glitter o glamour igång i alla fall!

Sen ringde jocke pocke imorse (allderles för tidigt) och väckte mig (också allderles för tidigt) men jag är ju van för det brukar typ alltid vara han som väcker mig! Men jag gillar att sova 10 timmar när jag kan faktiskt, kan inte rå för det (A)

Ska även meddela att mitt rum är ommöblerat nu! :D jag snurrade allt ett kvarts varv helt enkelt :)
färdigrapporterad nu :) Ikväll blir det tjejmys igen med melodifestiva, spel o mat! :D Gillar mitt liv helt enkelt!!

PÖSS

GLITTER!!!

GLITTER GLITTER GLITTER GE MIG MERA GLITTER!!!
okej jag har blivit lite beronde av glitter... :)

Nångting jag vill ha mer än något annat just nu.

Ledighet och spontanitet är vad jag saknar och vill ha just nu.

Vet ni hur mycker jag saknar att vara arbetslös en vecka eller? Att kunna planera da för dag och inte vecka för vecka. Att kunna få en fix idé och slippa planera in när man ska genomföra den, utan man bara kan genomföra den samma sekund som man kom på den!

O allra helst skulle jag vilja att det var vår och värme i luften när man fick göra de här spontan grejerna med!:) Ge mig våååår och spontanitet för jag saknar det (rimm)!!





Mina Mål/ Drömmar/ Önskningar

Det finns många men jag väljer ut några.

Något jag drömmer om just nu är att aldrig mer få vara med om huvudverk i hela mitt liv. Men som sagt drömma kan ju alla!

Jag Önskar att alla mina vänner och nära och kära kommer leva ett härligt och långt liv. Det är vad jag önskar som mest!

Mina del mål är att flytta hemifrån, skaffa egen hund, bilda familj, ha ett jobb som jag älskar att gå till varje dag. Och självklart att få uppleva nya saker med jämna mellanrum och att lära mig massor under mitt liv. Jag vill bli en gammal tant som kan massor och har massor att berätta för mina (föhoppningsvis) framtida barnbarn. :)


Fortsättning följer

Kom på att jag hade lite kvar på den här listan! Men jag fortsätter en annan dag :)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

felfelfelfelfelfelfelfelfelfel

Nu börjar det gå utför på riktigt. Inte bra inte bra inte bra. Blir i alla fall inte en enda kaka på jobbet idag eller någon annan dag. och jag ska sluta äta godis och görja göra som Lina Sj. Inte för att jag egentligen tror att det spelar någon roll. Men om man till och med börjar märka att man avskyr att testa kläder så är det fel i huvudet på en. Faktiskt. Och blir man dessutom sur på att sin kille som förösker muntra upp en så är nåntingVERKLIGEN fel.

Anna Skärpning!

Klagan om kvällen

Carro och jag som skulle till Linköping hamnade alltså i Hageby. Men vi hade det ju schysst i alla fall måste jag medge! För de som inte förstår så var alltså tanken att Carro o jag skulle på en Polisgrej i Linköping men på grund av stress och oväder så insåg vi att det inte var riktigt värt det, Tilläggas ska även att Carro klämde fram att de kommer göra samma sak i norrköping på Tisdag!

Sen har jag även ringt till Ica o gnällt för 75920347gången och det hjälpte tydligen för imorron ska jag hämta min rätta lön. Idioter säger jag bara och himla dåligt gjrt av dem med!

Till toppen på pankanan eller grädde på löken så har jag än en gång fått urinvägsinfektion och söderköpingsvårdcentral suger mer än någonsin. Den jäkel som vill känna på hur det är att kissa ut kylskåp i en vecka kan ju höra av sig till dem för mer hjälp får man tydligen inte.

Herrå herrå !

Favorit årstid!

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR
heter det!
Älskar när man kan slänga iväg vinterjackan åt fanders, när solen skiner så man kan sitta på skvallerbänken vid stallet och sola ansiktet och se hur snön bara smälter iväg. upptäcka första tusilagon eller snödroppen. Höra första fågelkvittret på länge (varför blir fåglarna så tysta på vintern?!). Dagarna blir ljusare och längre. DET är vad vår är för mig. o de som tror att våren har att göra med slasket har bara fel för det tillhör vintern som bara vill hålla sig kvar innan våren börjar!


Jobb jobb och mera jobb!

Gurppintervju på Kålmorden är nu bokad. Den 22 Februari kör vi på det :)

En person jag vill träffa just nu

Det skulle vara min fina lilla Werner. Vi lyckas tydligen aldrig ses nu mera när vi jobbar och står i ;)

PUSS

Bild + 10 fakta




1. Jag gillar skor, framförallt med färg!
2. Mina 4 sista siffror i mitt personnummer är egentligen bara två.
3. Jag ogillar fallkännsla, även den som kommer när man står i en hiss.
4. Jag är väldigt väldigt väldigt mycket kär i en kille som heter Joakim.
Jag har redan svårt att komma på vad jag ska skriva här ska tilläggas!
5. Det är sällan någon får mig att se normal ut på en bild.
6. Jag gillar att prova andras nagelak, framförallt om det är färg!
7. Jag tycker om att vara utomhus, bara man har rätt kläder!
8. Trivs bäst gör jag när jag är med dem jag tycker om och bryr mig om:)
9. Min högsta önskan är bl a att bli vuxen och skaffa familj och ett hus där alla som vill är välkomna vilken tid på dygnet som helst.
10. Jag har en Hund som heter Zorro.

Inte idag men imorron!

Då börjar jag jag lovar! imorron!

Pom pom pom !

Men jag börjar imorron..

tänkte att detta kan jag väl göra...

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Ja Linnéa den är snodd av dig ;)

Djupt andetag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

åhhhhh
Jag gillar inte att vara ensam
Jag gillar inte att bli bortglömd

och oftast blir man båda två om det ena eller det andra inträffar har jag märkt.

Synd bara..

RSS 2.0