2012-03-22

GRATTIS TILL FELLE PÅ HENNES STOOOOOORA 21 ÅRS DAG!!! :D:D:D
Hmmm...
Vad ska jag göra nu,
vad ska jag göra nu,
vad ska jag göra nu,
vad gör jag nu?
Jag vågar inte riktigt hoppa på sängen för jag tror pappa blir en gnytta arg om den går sönder. Jag får inte träna för jag går på pencelin (stavning!?). Jag behöver slå ihjäl 7 timmar innan jag ska träffa Cato! Vad ska jag göra!? Det blir nog att tvätta och städa och förbereda innan fjällen kanske då? nått vettigt borde jag ju försöka hitta på iaf.
Jag är super sugen på fräckafrökens maffia macka! Som nu heter ngt helt annat har jag hört men det går väl an! :)
Hej svejs!

Winter turns into Spring!

Det är vår väder ute!! Jag längtar tills Elin kommer hem så ska jag fråga om vi kan gå promenad! frågan är bara NÄR hon kommer hem... Hmmm
Hej!

2012-03-21

Den här förbannade sjukvården vi har i sverige alltså! För att få hjälp direkt ska man visst låta döende för att dem ska haja att man har ont! Förlåt att man biter ihop och inte vill låta som världens döende person när man ringer. För de som har haft urinvägsinfektion nån gång vet hur det känns att ha obehaglig smärta. För er som inte har haft det, var glada!
Jag gillar även att dem tycker det är okej att man ska kissa blod i tre jävla dar (ja jag svär för jag är arg!) innan man får medicin. Jag undrar vad de gör på labben egentligen. Väntar på att kaffet ska bli varmt och att blodet i urinet ska härskna? Man börjar ju undra.
Irriterad är jag och kommer nog vara det tills den här skiten släpper! Tack för argbiggan!

2012-03-20

Det är lustigt hur man kan komma ihåg en del lösenord och en del inte... Sen ska de ju matcha till alla olika användarnamn/ mail också. Men egentligen är det ju sjukt att man kommer ihåg allt som man faktiskt mins!
Precis som zorro typ. Ibland är han jätte fin och uppfostrad ibland är han nog mer djävulens husdjur än vad han är våran hund. Tur att han kan sköta sig och vara lydig någon gång i alla fall :)

2012-03-19

Hur är det egentligen tänkt att man ska börja blogga när man har varit borta från bloggen i ett halvt år? Man kan ju inte precis återberätta allt som har hänt i sitt liv sen dess. I så fall blir det ett sju helsike långt inlägg!
Det räckte för mig hej hej!

RSS 2.0