Snabbis

Snabbinlägg på 7 min! Felle och jag sitter på biblioteket och söker jobb för fulla muggar! Vi har skickat iväg säkert på tok för många ansökningar och mitt huvud värker och bultar som aldrig förr. Om mindre än 2 timmar ska jag jobba i serveringen så det gäller att piggna till tills dess men annars är det bara att bita ihop! 

Nu är det cirka bara en vecka kvar tills vi kommer hem igen och det längtar jag till som bara den! Ska bli jättekul att få träffa hemmafolket igen :) Samtidigt som det är jäkligt kul att bo med Felle och få våra hyperskrattanfall som vi kan få stup i kvarten ibland, är något kul så är det verkligen kul ska ni veta!

Snubben brevid är nog lite nervös av sig. Han kollar sig om hela tiden typ, eller så spanar han på några tjejer här som sitter och pratar mat vilket påminner mig om att min mage skriker och är hungrit (tror fasen att den är som en bäbis ibland!) Ahopp nu öppna sig himlen här igen och det bara vräker ner här! för ca 10 sekunder sen så var det strålande sol som stack mig i ögonen näst intill. Lusitgt är det alltså!

Nu tar tiden slut här så nu blir det att maka sig ut i regnet och åka hem, tack och lov för att vi tog bilen! Ha det fint med er :)

Sickness

Nu är måttet verkligen rågat säger jag bara. Jag mår PISS! har fått utinvägsinfektion av det kraftiga slaget... kul jag är 19 år och ska inte ha sånt skit! iofs var jag ju 18 när jag fick första ryggskottet och jag var ju runt 8år när jag fick mitt första migränanfall så jag borde ju inte vara förvånad alls egentligen. Undrar vad som kommer här näst!



Man borde utrota alla sjukdomar säger jag bara! Eller så borde man skapa något superpiller mot allt så man tar ett piller och sen blir man aldrig sjuk. Där har vi ju det!!  nu vet jag vad jag ska jobba med sen efter det här jobbet.. forskare och skapa värsta super-dunder-mega-asbra-pillret mot allt till alla! :D Eller kanske inte.. Men dröma kan man ju alltid :)


Imorron är det en ledig dag till, kanske är bra egentligen och bara ta det lungt. Får se vad den dagen har att erbjuda! förmodligen något bättre än den här i alla fall hoppas jag! Men nu ska jag ta och överleva några timmar till innan man kan gå och lägga sig och vänta på nästa dag. Herrå!


Alive!!

Jag lever, Jag är i båstad, Helt okej nu! Fått vänner från Norrland som är gryyyyyyyyyyyyyyyymt sköna ska ni veta!

Saknar alla där hemma! Vissa mer än andra och ni vet vilka ni är självklart :) Hejsvejs!

RSS 2.0