Slänger ut allt gammalt tar in ännu äldre!

Lp- spelaren är på plats inne i mitt rum, d.v.s i sängen. Jag sitter på golvet med skivor utspritt överallt men nu när skrivbordet är veck så har jag ju utrymmet! även skrivbordsstolen är borta så klart ;) jag som är kär i att göra listor ska nu göra en lista för vad som ska införskaffas nästa tripp som förhoppningsvis blir av till linkping!

- byrå, min garderob håller på att svämma över + att jag måste ju göra av Lp- spelaren nånstans!
- Nån fyndig låda som jag kan ha mina armband och den lilla andel smink som jag faktiskt äger!
- Ramar, så här kan INTE mina väggar se ut! ser ut som jag ska rymmaa hemifrån vilken sek som helst ju :O
- Sist men absolut inte minst blir studenklänningen!! alltså jag menar inte att den är störst storleksmessigt men den är av högsta prioritet! typ...

Där hade ni min lista!
See yah folk!


Ps jag har nu en tid för provtagning till blodgivare!!! ;D yes!! jag ska rädda världen från allt ont! jag ska i alla fall göra det bästa jag kan :) Puss Ds

En sån helg!

helgen skulle böja lungt med att fira emma på fredagen, detta slutade helt och hållet med en utgång! Nice om du frågar mig ;) Sen hemma runt halv 4 upptäcker jag att emma har snott min säng så det var bara att leta rätt på en ny sovplats ( skulle upp om 3 timmar så det gällde att leda snabbt!) Sen efter 3 timmars orolig sömn ställde jag mig i duschen och försökte tänka glada tankar om att gå upp tidigt! detta slutade i ett totalt misslyckande!

efter mkt om och men var kläderna på och magen mättad och då bar det av till söpring där det var distriksårsmöte i Svenskakyrkansunga i Linköpingsstift! Må hända att det låter torrt och tråkigt men det är allt annat än just det kan jag ju lova er! Folket är helt underbart och om man skulle så skulle jag nog krama allihoppa istället för bara några utvalda + dem som väljer sig själv (nämner inga namn ;) ).

Klockan 24 sen var jag hemma oc på väg end i MIN säng tack och lov! Kom på att klockan inte alls var 24 utan den var 01 eftersom man ställer om klockan! Kändes som jag inte hunnit lägga huvudet på kudden innan väckarklockan väsnades igen och det blev en till dag med möte fast det gick ganska snabbt!


Slutatat så är jag nu hemma och ska just ta en liten välbehövlig powernap ( jag har inget ägg att tvätta ur håret så jag tar och duschar efter träningen ikväll! )

Tjarrå herrå! (:

Spriiiiing! <3(L)

Carro har redan bokat en plats på stolarna vid min pool säger hon, Där kan man snacka framtidsplaner hörrö ;) haha

Kom just till skolan solen skiner och snön smälter! Man kan inte annat än att älska våren när det är så här! Ville egentligen börja dagen med en promenad för jag vet att jag inte har tid med det sen. men det hade jag inte imorse heller då jag skrev klart hela våran loggbok som jag tänker läsa igenom en sista gång i eftermiddag och sen lämna in den! CHECK på listan då liksom!

Känner mig väldigt stressad inför religionsprovet på måndag eftersom jag redan nu vet att jag inte kommer hinna plugga nånting på det den här helgen... får göra som vanligt plugga på morgonen innan provet är ;) INTE alls okej! Jag borde lära mig av min duktiga lillasyster som sitter och pluggar redan veckan innan! Ni hajar inte hur stolt man kan vara över sin syster ibland!

Längtar till helgen har stora förhoppningar på den alltså! Men snart är det mat och det tackar magen gudarna för ska ni veta! ;D

Puss hej!

Noll ork

Har så sjuuuukt mkt på min "att göra lista" och därför slutar det med att jag typ inte gör något alls:S Ni kan ju få ta del av allt jag har framför mig.

Projektdagboken ska skrivas färdigt och lämnas in.
Städa inför att Emma kommer hem och ska fira att hon fyller år idag ( grattis till dej!)
Möte från Lördag till och med Söndag.
Religionsprov (har inte ens börjat plugga)
Filosofiprov ( som blev uppskjutet p.g.a sjuk lärare)
Melodidiktatprov
Projektrapportinlämning!!

Asså när nästa vecka är slut och påsklovet börjar då måste vi fasen fira om jag lyckats klara av att ro iland allt detta utan att få en enda ångestattack!

Men till nått helt annat så har jag akut längtan till sommaren!! Igår var jag hemma hos werner också och jag vill bara tillägga att jag gillar den tjejen skarpt asså!! Fast jag har många kompisar som jag gillar skarpt så jag lovar jag hr inte glömt er ;)



Är det här alla vi arbetslösa kommer ligga i Sommar eller? Vid min pool och soa med bra musik och goda vänner!

Puss

Fellepellebelle

hmmm nu ska jag skriva ett litet pytteinlägg om min lilla felicia pluttinutt!

Så då var det gjort! Tjarå!

elors till lina!

Lina står just i detta nu i en telefonkö till migrationsverket. Vi vill få hit en föreläsare!! NU SVARADE DOM!!!:D:D:D ihhh Lina är så himmla duktig! sj hatar jag att tala i telefon med folk jag känner och inte känner! Och det gör lina med men hon är så vuxen av sig att hon fixar det i alla fall :)

Nu ska jag stötta henne! tjarå herrå! Pöss

sammansatt splitter

Känner mig en aning splittrad för tillfället samtidigt som jag är ganska samlad när det gäller vissa saker...

"Something has changed within me
Something is not the same
I'm through with playing by the rules
of someone else's game
Too late for second-guessing
Too late to go back to sleep
It's time to trust my instincts
Close my eyes: and leap"

Klockren text för att beskriva nått jag inte själv kan, vågar eller vill sätta ord på.

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga all night long! Hare kanin puss

JAg mår bara så bra!!!

Hemmkommen från HC nu där jag tjoade lite på Lina som var så snygg i sin gröna rock!;) Förstår att du avgudar den!

Det är vår i luften! Fåglarna säger det, solen visar det, näsan känner det, och kroppen vill det!!! Har under senaste tiden kommit på att jag skulle vilja ha förstånd som en liten flicka, jag ser på barnen idag, de som precis lärt sig gå, eller säga några stakade ord, ser i deras ögon hur de äger världen och inte är ett dugg påverkad av nånting! Dock så vill jag inte vara lika beroende av alla andra runt omkring mig, jag vill vara friii!

Till något helt annat så lär jag få konstruera om mitt jordgubbsland för de som bryr sig ;P Det är liksom förstört efter att minst 4 meter snö har legat på skiten :P

Nu vill jag ut i soooooolen!! :D Puss hej!


Bild bomb

Let's have some fun this beat is sick!

Jag är feeeeett partysugen men ingen annan vill gå ut med mig! :( Haha där kom det felle pelle ;)

Tänkte ta igen lite bilder nu;)


Vinter bilden!

Fjant gillar sin profil det här var hans "bra-sida"


Öhmm hej werner ;) Lägg märke till felle i bakgrunden ;P


Jag har så sjukt fina vänner och här är några av dem!


Felle pelle :)

Carro öhhh gör ngt?



Cato och V ute på vår ritt!


Bakning på g till Välgörenhetskonserten!

Nu ska jag fortsätta med min chillhelg! Puss hej

The day

Idag är det naturinlämning som gäller och jag tänker sitta kvar i skolan till klockan 20 om det är så! ska fan bli klar med helvetet innan helgen så jag är av med det!

Igår var det konsert och enligt många så gick det bra trotts några bravader (som för det mesta var roliga) Lisa öppnade det hela med att presentera sig som Anna helt gravallvarligt, sen när hon skulle säga att jag heter Lisa kom hon väl på vad hon hette för hon ändrade sig illa kvickt! Men publiken uppskattade det och jag tyckte det var perfekta öppningsrepliken! ;)

Men nu ska jag hårdjobba Naturen i 20 min sen är det Labb o sen ska jag plugga natur till lunchen då ska jag käka och fixa iorning i kapellet eftersom vi inte orkade med det igår. Sen efter Lunch blir det naturlektion och be till gud att vi får plugga natur då med!!

Tjarå herrå!

2010-03-18

Trots stress panik och ångest inför allt så klarar jag ändå av att slänga ned några ord här! Bullarna bakades igår och det gick finnemang! Gjorde inte ett enda fel ska ni veta! *stolt*

Nu ska jag springa ned till källaren och hämta låtar som jag ska kopiera av Sofia så alla har noterna tills ikväll! efter denna jävla välgörenhetskonsert kommer jag må som en prins (prinsessa), jag är sjukt nervös så jag går snart och spyr i pappersinsamlingen en meter ifrån mig (men nej det vore ofräscht( Faktiskt) ).

Aja nu ska jag sluta klaga och imorron börjar livet igen! Tjarrå herrå!

Wohooo!!

Tack och lov så är samhällen över! Redovisningen kunde ju gått bättre men idag orkar jag faktiskt inte ta tag i det och bry mig!

Önskar att man bara kunde ta på sig ett par gyllene skor och flyga här ifrån just nu till ett varmare länd där ingen känner mig och jag kan vara den jag själv väljer att vara! Låter himla deprimerande men jag skulle tycka det vore roligt:)

Nog om detta nu ska jag egentligen plugga natur men dålig som jag är så har jag absolut ingen lust till det och ändå stressar jag ihjäl mig och får skylla mig själv! Kom just på att jag tankspridd som jag är inte bara missade min tid hos kiropraktorn igår utan jag glömde även mina sångnoter idag.. INTE OK längre Anna skärpning!

Nae nu ska jag ta mig i kragen och  alla fall öppna dockumentet med naturen!Tjarrå herrå!

...

Usch jag mår illa bara jag tänker på vad jag just tänkte!

Nog med kryptiska meddelande nu äre skola och plugg som gäller! Kör hårt!

Felle minns du? ;)

Detta är vad felle och jag skrev ihop när vi bodde i Båstad förra sommaren!

Felle och anna äter i Annas säng (usch va felle grisar ned! ( det är ju inte precis hon som får sova i smulor:O haha nae aå illa är det inte:P)) men vi äter faktiskt i sängen.

Vi bor i en källare på max sex kvadratmeter:O var av det finns en vångingsäng ( jag sover överst(skriv upp det!!)Det är där alla smulor finns btw (och spindlarna:S)

Det finns även ett kylskåp, var av vi har vår spisplatta on the top där vi lagar vår utsökta mat (gröt, blodpudding och nudlar!) (omg vi lever lumpenliv:O) och resultatet av att laga mat i en källare är att allt blir nedosat! USCH!

Sen har vi vår lovely vävstol, stor som aset men den använder vi flitigt som klästreck! (när vi väl lyckas ta över tvättmaskinen från vår värd som tycks tvätta för hela sverige!!

Till råga på allt så består vår garderob av ett fett stort ekbord och en sandig soffa (nej det var inte städat när vi först kom hit o inte fan tänker vi städa när vi lämnar det heller!!)

Vi får inte glömma att vi diskar i vår underbart fräscha dusch :D Woho OCH vi kan inte längre gå på toan (tillfälligt trasig)... Suck!!

slutligen sammanfattning: felle och jag kan knappt stå i bredd utan att vi slår emot något! nån måste hoppa in i sängen om vi ska korsa våra vägar!;)

Men jobbet är kul och människorna är ännu roligare!:D Med andra ord felle och jag i båstad = Bäst! 

Citat " oj jag ligger kanske på dig?:S"



Slut citat

Ibland är det bara fan

Jag lägger av nu jag vill inte vara med längre! Kan inte min hjärna bara inse fakta eller vad fasen är felet? Nae nu ska jag se en jäkla romatisk film och drömma mig bort till en värld som inte existerar....

Whaaat?

Asså vart sjutton tog dagen vägen!?

Seriöst jag kom till skolan med paniken ångande upp över öronen på mig! Efter mindre än två timmar var alla redovisningar över och det gick ju hyfsat i alla fall (Kanske ska lära mig nån gång att skriva mina tal lite tidigare än kvällen innan och samma morgon). Nu sitter jag på sista lektionen som är slut om exakt 9 min! GREJTANS!

Eftermiddagen kommer bjudas på skoletande till balklänningen och sedan bär det av hem till mig där det bjuds på filmchill och massor med mys :) We Like it!

Folk bakom mig blev nyss ertapprade med att vara inne på FB tack och lov så kanske han inte såg mitt bloggande! haha ÄGD! eller så gjorda han det o då blev väl jag en gnutta ägd!

Nu slänger vi alla problem över axeln och Ser fram emot en toppen helg helt enkelt! Niiiice :)


Pic

Kollade igenom lite bilder och upptäckte att jag inte har lagt upp de stördaste bilder som jag och mina flickor har tagit! Här kommer de!






Nae nu när mina golv har torkat så ska jag pallra mig ned till köket och fixa lite föda till mig! Huvudvärken vill inte riktigt släppa men jag har i alla fall inte migrän längre..

Hoppas ni haft en fin dag allesammans! vädret har ju varit kanon hela veckan!!! :D

/a

PROJEKTÅNGEST!!!



Stressa stressa stressa!!

PANIK PANIK PANIK!!

Haha säger jag bara!

Jag tänkte bara skriva lite om hur bäst min lilla Werner är! Jag vet att det inte är det jag brukar skriva om, men jag tänkte eftersom hon nu är en liten ängel och bor hos mig när jag är ensam hemma så kan hon faktiskt få ett eget inlägg. Så nu bara så att alla vet så är Werner helt enkelt BÄST! Tror inte det behöver komma en förklaring till mitt konstaterande, det säger ju sig själv liksom ;D

Btw så kompletterar Werner och jag varandra perfekt, hon är min egen lilla hemmafru som lagar all mat och jag städar och tvättar. I söndags gjorde hon en megakladdkaka bara för mig liksom! Kan det bli bättre! :D


En liten bild på oss när jag hade fluff - visst syns det att vi äger allt och alla! :D

Nu har min Werner fått sitt inlägg så nu är det dags att dra!

See ya!

RANDOM



Partyt i Fredags då Lina fyllde 19 år! Lägg märke till att jag har LINNE :O



Trött som fasen på detta projekt nu! men snart är det över!!! YEEES

Bloggen segar som attan så det blir visst inga fler bilder ikväll! XD haha jag som hade tänkt göra värsta bara bildinlägget! men Icke!

herrå!



hujeda mig!

Kom typ just in efter en liten promenad och springtur! Seriöst jag kunde springa OVAN PÅ 4 dm snö! haha kände mig som värsta Jesus när jag flög förbi! Älskade vädret idag! Helt underbart! :)

Hade genrepet till projektredoisningen idag och Lisa höll på att stressa ihjäl mig emd hennes "pratajättesnabbtutanattandasröst" när vi höll på och gjorde klart våran powerpoint! Men i alla fall summan av kardemumman blev i alla fall en helt okej redovisning om man bortser från att jag ska "transporTera" itsället för "transpoNera" Men jag han ändra mig illa kvickt i alla fall så ingen större skada skedd! och Lisa klara sig också helt galant! Vi var helt enkelt bra trots nervositeten! :) tackar vi för!

Nu ska jag springa in i duschen o sen antar ajg att jag kommer få plocka ur och i diskmaskinen efter som emma inte lyckats få arslet ur soffan sen kl 16 då jag faktiskt bad henne fixa disken! och nu har det alltså tagit över 2 timmar och det har inte hänt!!

Aja ha en fin måndagskväll på en snart är det fredag igen! ;)
Herrå!

lonlyness

Allt är så himmla tyst. det är FÖR tyst. och ändå hör jag fåglarna kvittra utanför.

Jag gillar inte att vara ensam hemma idag..vill bara att emma ska komma hem nu så jag slipper den här jävla ensamheten av att ingen är hemma och ingen kommer hem förrns om en vecka! Men jag vet ju att det beror på att jag alltid har haft Astor närvarande i vanligt fall men nu är det bara tomt..

Utågången igår blev lyckad! ROligt som bara den trots sin små dalar emellanåt :P Vaknade kl 9 imorrse och har inte kunnat somna om så jag gick upp istället. Tänkte att jag ska använda den här dagen till att bara städa typ! och hämta Emma från tåget.

Men först det viktigaste! FRUKOST!
hej på er! :)

Den eviga vilan

Igår hände det, Astor fick somna in och nu mår han nog som en prins igen precis som han ska göra för han är ju en sån himla fin hund.

Jag kommer sakna hans lite släpande tassar på golvet och hans sätt att skälla eller riva på dörren när han ville komma in eller ut, eller då gånger han totalt vände på sån vattenskål för att han var törstig och skålen var tom. Men mest av allt kommer jag sakna Honom och hans sätt att vara. att höra honom komma emot sig när man kommer hem, hans Astorsätt som ingen annan hund har..

Men jag vet att du har det bättre nu Astor men jag saknar dig redan så himla mycket!!



Astor och jag för några dagar sen.. Men ät inte för många grisöron nu Astor! TÄNK PÅ FIGUREN! :) <3


Livets brus och sus..

"You shoot the moon
And miss completely
And now you're left to face the gloom
The empty room that once smelled sweetly "

Måste jag börja varje dag med att tänka? om jag skulle kunna stänga av hjärnan vore det bra. Att sitta vid frukostbordet och försöka få i mig nån frukost samtidigt som jag tittar på Astor för att se till så han andas och försöker prenta in honom i mitt minne, även fast han redan finns där och alltid kommer göra det även om han inte är här fysiskt snart.

Att sätta igång o gråta är inte heller någor jag vill.. även fast jag låter tårarna rulla fritt nu innan jag ska till skolan, får helt enkelt sätta på ny maskara om det är så att det förljer med tårarna mer orkar jag faktiskt inte bry mig nu mera.

Jag lovar jag ska börja leva igen så fort det här är över och jag vet att Astor mår bra igen. jag lovar. jag ska skratta på riktigt. jag ska le med hela ögonen. hela jag ska vara tillbaka i min kropp. jag ska känna smärta i kroppen när jag tränar igen. jag ska . jag ska. jag ska. men just nu vill jag nog inte.

"only thing to do is jump over the moon"

Ge förvirringen ett namn, Anna Filipsson

Min hjärna är helt tajkonbajkon just nu!
Inte nog med att Astor mår som han gör, nu ska även Pierre börja göra mig helt sinnessjuktförvirrad PLUS att skolan stressar på mig som bara den!

Kära Gode  Gud ge mig kraft säger jag bara! jag lovar John jag ska hålla huvudet över ytan och fanan högt så du kan få inte mitt helvetesarbete i Naturen.. Suck

Nu ska jag krypa under täcket för imorron är det en ny dag med nya möjlgheter och det vill jag då INTE missa!!

Gonatten!

Astor

Tar tillbaka det där med Astor, han är inte alls bra... Han nosade knappt på osten som jag la framför honom! Astor är en hund som i vanligt fall slänger sig över all mat bara det inte är gurka! sj bröt jag ihop, jag vet inte om jag kommer klara av att vara ensam hemma en vecka om Astor ska må så här faktiskt... Då kommer jag gå sönder i bitar, fler bitar... usch


01-03-10

Känns lite jobbigt nu med projketet fasen, eller aa asså det har det ju gjort ett bra tag iofs. men nu är det seriöst ap jobbigt... Men Lisa vi tar fan tag i det nu jag ska börja tänka när jag kommer hem efter träningen idag!! Lätt fett att jag ska asså!

Astor mår för övrigt lite bättre och är lite piggare om det är någon som undrar :) Kom på att det kan ju vara snällt att skriva det här så det ingen tror att han är borta än för han är stark min kille ! :D

Nu vete tusan vad jag ska göra i en timme i väntan på att Lisa slutar sin kör så vi kan knalla bort till träningen sen! Afrodans står på schemat ikväll!

Tjarå herrå! Ni får nån bild när jag kommer på en bra!

RSS 2.0