Ja, jag vet att jag döljer en sanning

Undra om ens undermedvetna har något med saken att göra ifall man döljer något för någn utan att ens tänka på det?

I alla fall jag mår väldigt gott idag! Och jag har ingen aning om varför:P Kanske för att mitt rum är så himla välstädat och rent? eller för att julen är på ingång? Det kan inte vara på grund av skolan i alla fall eftersom jag varken är klar med svenskan eller psykologin men jag ska ta tag i det snart hade jag tänkt (lär aldrig hända men man ska vara positiv!).

Städade min garderob förut och det enda jag kan säga är HA HA! Seriöst jag har svårt att göra av med mina gamla jeans! jag kan inte ens använda dem för det är hål i dem, men jag har inte hjärta nog att slänga dem heller! Så de ligger nu längst upp i garderoben, som för övrigt börjar bli smockfull! :O

Var på improvisationsteater igår btw! hahaha det var något av det roligaste jag gjort faktiskt! Haha flum som jag är ^^ Men vill ni få in ett skratt i den gråa vardagen så gå på sånt!;D

Nuuuu vankas det mat så hej påer!:)


Klapp på axeln

Igår var jag faktiskt väldigt duktig måste jag säga!
Jag sprang faktiskt till doktor (okej det kanske inte va några glädjeskutt men i alla fall)
Varav jag bara är förkyld och har en infektion i handen!YEY asså egentligen önskar jag att jag kunde bli sjuk rejält så jag kan få bli frisk så jag kan börja träna igen. Men man har inte alltid tur...

Så ni har jag alltså bandage på ena handen och ska typ städa hela dagen sen ikväll blir det att skjutsa mor o far sen ska jag träffa Linnéa (KUL!!:D ) och så ska vi gå på improvisationsteater (Spännande!!) och sen ska vi slappa o ta ikapp!:D Kanon kväll helt enkelt(Y)!

Imorron ska jag upp allderles för tidigt eftersom jag har lovat min kära mor att sjunga med deras kör (varför går jag med på sånna hära saker?) Så 8.30 är det samling alltså! Sen för det bli en jäkla massa plugg då också...

Tjilivippen påer allesammans!

Afghanistan

Var på en föreläsning i skolan om Afghanistan och jag måste säga att föreläsaren var en tråkig filur. Och SERIÖST vem börjar med att berätta det som är bra o positivt med Afghanistan och sedan AVSLUTAR med allt hemskt man någonsin kan dra upp?? Vart tog optimisten vägen liksom!?

Men alla vet vi ju att Afghanistan inte har bästa läget alls och jag blir bara ledsen av att tänka på de stackars människor och lever i skräck där, och även i andra länder. Vi fattar nog inte hur bra vi har det. Just den där meningen hör man överallt tkr jag men jag tror inte ens att vi tänker på det då heller. Man läser meningen av en gammal vana liksom "vi fattar nog inte hur bra vi har det". Kändes det speciellt nu eller? tänkte du verkligen till nu? mjaaaa, jag tror man måste känna på hur det är att va utan saker för att sen kunna uppskatta det man har!

"It's the little things that means so much"

Så gott folk ta och ge dina vänner och nära och alla som betyder något för dig en kram! Det krävs bara en sekund så kan de vara borta! Nu blev det dystert känner jag... Men alla gillar ju att kramas i alla fall:)

Ha det bra med er Puss!


Skoltid

Okeeeej Nu står annica o predikar om Cv:n och framtiden! Jag får ångest ångest ångest! Det är inte ens min lektion jue:O De verkar ganska allämnt förvirrade i den här klassen om ni frågar mej asså;P

Sj har jag suttit och inte gjort något vettigt (eller joo jag har skrivit en halv sida psykologi faktiskt(A)) Men sen belv det bananer i Pyjamas, De är ju så söööötaaaa!! Abbe sitter o små sneglar på mig och emellanåt drar hon till mig på min onda arm! (Funderar på att ge igen! Vem lyckas smälla till min arm 3ggr på en kvart liksom!? joo Abbe!) Men hon är söt ändå(A)

Hi hi hi Ni vill jag ha en fika men jag vågar inte gå här ifrån för då måste jag gå förbi alla!:O Men det gillar vi ju;)

Don't stop beliving, hold on to that feeling

Sorry har inte lagt in bilderna från vollybollen än men de kommer! JAg ligger efter med allt just nu känns det som, eller nae jag har bara typ 1000 grejer att göra!:O Men det ska väl snart vara fixat;)

ikväll blir det en rackarns pluggkväll oj vad nördig jag är! Men så blir det när man går i skolan!

Min Anna är och mönstrar nu och hon träffar tydligen massa söta pojkar (jag är inte avis jag är inte avis OKEJ jag ÄR avis! ) Men jag håller ialla fall alla tummar för henne så gör det ni också!!

Det finns en jäkla fluga i mitt rum hör jag!:O urk va jag ogillar flugor!!! Men men nu ska jag sätta mig på sängen o plugga matte, psykologi och svenska! Tråkigt jag veeeeet! Men sånt måste göras ibland!

Men hare bra hörrni och ja lovar bilderna kommer snart;)

Morgontrött

Asså idag var det verkligen en sån här morgon då man bara vill ligga kvar i sängen med ett mysigt täcke och inte behöva bry sig om nånting! Men så är icke fallet för dagens studenter som måste upp upp upp och plugga plugga plugga! Där är alltså min morgon! Upp och plugga! Men lite smart blir man ju i alla fall(A) + att första lektionen är rolig som tur är!:)

Min vänsterarm är obrukbar för tillfället typ! Haha nae inte riktigt men nästan;)

Aja time to go! Ha en bra dag ni! Bilder från Vollybollen kommer snart! (när jag har lagt in bilderna i datorn vill säga;) )

"all you got to keep is strong"

aj Aj AJ ont Ont ONT!!

min "att göra lista" för den här dagen gick åt pipsvängen eftersom jag inte kan röra min vänsterhand utan att skrika av smärta!!( okej en smärre överdrift) men jag kan i vilket fall som helst inte använda min vänsterhand.. Känns lite jobbigt eftersom det är vollyboll som gäller imorron:/ Mamma o pappa säger att jag verkligen måste gå till doktorn nu... JAG VILL INTE!! men iofs hur normalt är det att knappt kunna rör handen för man har så ont utan att man ens har gjort något?:S INTE OK alls!;P

Men jag kan ju plugga i alla fall.. sen att man sitter o skrier med en hand på datan gör ju att det tar lite tid:O

Ha det fint puss!

Abbe 18 års party pic!








Jag kan bara inte berätta allt!

Dagens härligaste var abbes party!:D Som ofc var toppen! o grattis i förskott på Abbe!! Och grattis i efterskott på Anna werner som klev in i vuxenvärlden den 19 November!! Puss till er båda!!
"Är du verkligen svensk" var väl en av många meningar som sades ikväll men lite glad blev jag allt över frågan(A)
 Jag står emot all statestik om att svenskar ska vara osociala!!

Nog om dagen GÅRDAGEN är något som jag hoppas och inte hoppas få uppleva igen! HAHA kanske jag ska tillägga :P Många händelser på ett o samma dygn om jag får säga det själv;)

Men imorron är det en nydag och jag har en att göra lista! Och låt höra på den då!
1. Städa hela rummet!
2. Rensa ur garderoben
3. Se en film
4. Fortsätta med städningen i hela huset
5. Komma på vad jag ska ha för utklädningskläder på måndag!

Gonatt Puss

....

jag känner mig så himla sviken, bedragen o sårad just nu. Och vad ännu värre är ångestan för vad jag själv skapat...

Den här låten berättar allt


Suck, stön, stånk!

Som med alla andra som har läst Svenska B kursen så är hjrnan tömd idag!
Seriöst vill man verka dum så är det bara att göra ett 5 timmars nationella och sedan är man så tom i skallen att folk börjar tro att man är korkad!
Jag har tänkt alla min 65 000 tankar idag! Jag hörde på radion att man tänker 65 000 tankar per dag. men hur räknar man det egentligen?? nån måsta haft himla tråkigt! o vadå vad är en tanke då? Är det typ en mening, en bild, ett ord eller vad?? Jag blir (mer) förvirrad!!

Dagen till ära ska jag faktiskt bara sätta mig med min bok och läsa! Tycker faktiskt att det är ganska väl förtjänt efter detta slit!

Hare bra hörrni!

Ingenting är någonsin som man tror

Om du inte har varit på ett AA möte så gå på ett! Det är helt annorlunda än du kan föreställa dig jag lovar. Det finns människor i alla åldrar där och alla bryr sig och har erfarenheter som man inte ens kan föreställa sig!


När jag åkte hem så kom jag att tänka på att det borde finnas AFD (=anonyma fartdårar) Jag skulle nog behöva gå på alla i så fall! Anna 100  på en 70 väg!:O INTE OK som Lina så fint skulle ha sagt:)


Back in town!

Jag är tillbaka och gör stan osäker! Igen (A)

Efter att ha kört bil i två timmar och haft ont i rumpan i typ 6 timmar Så är vi äntligen hemma!
Eller asså jag gillade det där hotellet det var mysigt o inte lika sterilt som vissa hotell kan vara.. Vi hade det mysigt och mamma blev glad över överraskningsresan!:)

Nu har jag inget kul att skriva så jag struntar i det, Jag är tillbaka i alla fall;)

Tjingeling!

On my way from home!

Jag är trött trött trött sov allderles för lite inatt känner jag! Hoppas jag inte behöver köra från borjan för i så fall kan jag ta en berömd powernapp i baksätet!:D

Jag börjar undra vart fasen det är vi ska!? Pappa är lite knäpp han säger till mig "packa ner bra skor som man kan gå länge i" men han säger det inte till någon annan. o till elin säger han " ta med mjukisbyxor också" men inte till någon annan. Och till mamma säger han " glöm inte att alla ska ha en varsin necissär" Sen tror han att alla vet om allt ting men det är bara jag som har packat ned skor, elin är den enda som har packat ner mjukisar och nu fick jag reda på att alla ska varsina tandkrämar och dushgrejer! Heja pappa! Men nu har vi lärt oss i alla fall och jag undrar vart tusan det här ska bära av!

Nä nu ska jag gå och göra matsäck!

Morsning korsning!

not the best day ever

Seriöst hur mkt kan gå fel på en och samma dag??!

Skolan har ju varit helt ok iofs om man tänker bort sånglektionen då min röst inte fanns och det faktum att Lisa dissar redovisningen för sjuhundraåttioelfte gången ( Men Lisa jag är inte arg jag tkr om dej i alla fall det vet du!<3:) )

Sen stressar jag på pappa som den dumma dotter jag är så jag ska hinna till Kiropraktiorn, vilket jag hinner och väl där upptäcker jag att det var IGÅR som jag skulle varit där så det blev bara o ta sitt pick o pack o åka raka vägen hem. (Funderar seriöst på om man kan vara senil innan 19 års ålder!! i så fall är jag det!)

Sen efter långsamkörning hem (nu hade jag ju inte längre bråttom till ngt).. Väl hemma skulle jag vara duktig o laga risgrynsgröt för första gången i hela mitt liv och det börar med att jag läser fel (självklart) och tror att 3/4 dl ris betyder 3 till 4 dl ris, så där står jag o ÖSER på o sen tyckte jag väl att det var för lite med 1 ½ dl vatten att koka allt detta ris i det såg ju torrt ut även fast vattnet var i liksom (!!) Då inser jag mitt misstag..

Jag slår vad om att jag kör i diket när jag skjutsar elin till träningen också! Det vore en sån härlig tuch på dagen!

Tjenixen!

Finally!

Rätta mig om jag har rätt men är det inte jäkligt skön att vara av med muntliga nationella??
Jag tkr det i alla fall!



Projektet ger mig ångest just nu och jag försår mig inte på svenska uppgiften! Men annars är skolan ganska lungn om du frågar mig!;) Hakuna matata!

Te time och en mysig film för jag tänker då INTE sätta mig med något plugg ikväll!

Hej på er!

Puss ^^

Suck på skolan!
Nu har vi en avslutad naturlektion och jag är klar med min frågeställning! Typ inte men nästan!;O
Carro sitter här brevid och låtsas plugga (fast jag vet att hon gör annat;) ) Lisa försöker också se proffsig ut men egentligen sitter hon bara o kollar på facebook och tänker på annat!:O
FÖR att inte tala om felle som faktiskt är den nörd hon säger sig vara för hon sitter faktiskt och pluggar!:O OMG!!

Nu är jag trött i huvet och försöker komma på ett ämne att prata om till svenska NP... Data stina står och predikar med sin jobbiga röst rakt för över! Undra vad hon skulle säga om jag vek ihop ett flygplan o kastade det i huvet på henne??

Tåls att testa! men en annan gång

Tjilivippen / Islänningen!

STRESS

Försöker förbrilt komma på ett ämne att snacka om på svenska nationella!!:S


all is everything


Skulle det verka konstigt om jag bara försvann för en tid?


Händelserikt

Förutom att jag såg ut som skit när werner och jag skulle hem till mig så träffa vi ju självklart på männen i uniform (polisen) och fick blåsa och visa körkort, sa jag att jag såg hemsk ut? Annas kommentar var "Tur att de inte såg mig i alla fall". Men vi klara oss!

Sen efter en tur hemma hos mig och en dusch drog vi tillbaka till werner där det blev styling för fulla muggar inför rockfest! Sen bar det vidare igen till Norrköping där det blev mer styling hemma hos Lisa och nästa stopp blev hemma hos Anders där sista finslipningen blev! Sen hade vi där tre rockstjärnor och en tråkig islandshäst... sista stoppet blev på Statoil innan de tillsut kom fram till festligheterna efter en obehaglig bilfärd bland groparna!

Väl hemma stressade jag runt som ett djur och städade, lagade mat och bara stressade i allmänhet, jag har ingen aning om vad det tog åt mig. Nu sitter jag mätt och ser på "Körslaget" och är jätte uttråkad så jag tror jag går ut bara ställer mig att hoppar rakt upp och ned, det skulle säkert göra susen! not...

Nu ska jag sätta mig och plugga (EN LÖRDAGKVÄLL!?) Anna min jävla töntunge säger jag bara till mig själv!

Hejpåer!

Dream on Dream on!

Om du skulle fråga mig precis just nu vad jag vill bli när jag ska skaffa jobb skulle jag svara "Piketpolis"
Titta bara så kul det låter!!!:D


Vad gör man som piketpolis?

– Piketpolisen ingriper i särskilt farliga situationer, när de vanliga poliserna bedömer att de behöver hjälp. Till exempel om någon är, eller tros vara, beväpnad eller om det är ett gisslandrama.

Vad är roligast?
– Det är när det blir spännande, när man får bryta upp dörrar och gripa folk. Det kanske låter stereotypt, men det är sant. Men man får ju hela tiden fundera över om vad som behövs och är bäst, så man inte gör saker bara för att de är roliga, eller för att man kan.

Känns det som om du är med i en polisfilm?
– Det är lite actionhjälte över arbetet, till exempel när man får storma en lägenhet. Men nej.

Är det ett farligt jobb?
– Den största risken att skada sig inom polisyrket är faktiskt inom trafiken. Sedan är piketpoliser väl förberedda. Vi har bättre träning och bättre utrustning än vanliga poliser.

Vad är du stolt över?
– Att jag faktiskt får chansen att hjälpa människor.

Är det som du trodde att det skulle vara?
– Nej, men det är lika roligt som jag hoppades.

Varför passar du som polis?
– Jag har en stark rättvisekänsla, blir upprörd över orättvisor och är inte rädd för att säga till folk. Sedan tycker jag om människor. Det ska man inte underskatta.



Hela världen snurrar runt ditt huvud lalala

Idag är jag vimsig som vanligt! Självklart när jag har planerat att vara duktig så glömmer jag alla grejerna i skolan! (det var säkert något undermedvetet, jag ville helt enkelt inte göra religionen)! Men jag trotsar mitt undermedvetna och Lisa är gulligull och ger mig frågorna istället:) Pussen till henne!

Lina och Felle är flumma och det gillar vi skarpt!;) Vad ska vi med droger o alkohol till när vi ändå blir höga av varann??o.O Hahaha



Nu ska jag vara duktig och fixa lite potatis och köttbullar till mig o syster yster:) Ses!

Hej!

one, two, three

Jag har varit sä jäkla duktig ska ni veta!
Kan ni gissa vad jag ha gjort??
Nä det är för briljannt!
Jag har anmält mig till Donationsregistret!:) De kan få hela min kropp när jag ändå är död så kan de göra nått vettigt av den! (förmodligen så vill jag väl inte ha den eftesom jag lämnar den liksom)

Svenskan idag var himmla intresant och jag höll på att börja gråta men det var fint jag klarade mig! Sedan var det spelning med bandet! Det gick helt okej vi har många låtar på g nu:)

Nä nu vare inge mer! Ha det gott!
Bye

Organiserat kaos

Jag har bara massa tankar som yr runt i huvudet på mig just nu och jag vet varken ut eller in längre!
Egentligen är väl det bra eftersom jag alltid tänker för mycket annars:P
Jag tror det är för jag har för mkt fritid nu när jag inte kan träna!:O Jag måste se till att bli frisk alltså!!

Det har lugnat ner sig lite i skolan i alla fall nu så jag har nog bara två arbeten på g nu istället för sjumiljoner o det är ju alltid en liten förbättring!;)

Mitt liv är ett kaos men jag gillar det ändå!:)


2009 måndag!

Nej jag har inte ändrat uppfattning MÅndag är fortfarande en av de tråkigaste dagarna i veckan!

MEN den har självklart sina fördelar! som att man har längtat att få träffa sina kompisar i en hel helg( eller ett helt lov som nu, för att inte tala om en extravecka för vissa) Jag tyckte det va kul att mina Thiländare har kommit hem igen!:D Och vi fick provsmaka på Thailand med! Inte illa pinkat! Jag fick en tufffincoolkulväska också! Danke I LÖÖÖV it!!!

Men som vanligt med måndagar så är det bara att sätta igång och plugga med... suck! Men först ska jag tvätt av mig! Undra varför man alltid känner sig så äcklig när man är lite halvsjuk:S Aja morsning korsning!

Time run faster

Bloggen är jätte seg idag
Istället för att bara hålla in "e" när jag skriver "okeeeeeeeeej" så trycker jag massa gånger på tangenten istället:S
Jag är öm i mina armar och jag ska inte peka ut någon, men anders du får va lite förstiktigare nästa gång okej?

Ikväll så tänker jag i ren protest inte plugga (precis som resten av lovet typ då jag knappt pluggat nått) Men jag tänker inte plugga helt enkelt!!
Istället så ska jag se på Djävulen bär prada för jag börjar inte skolan förrns 10 imorron(A)

Puss hej ha ett bra slut på lovet hörrni!

RSS 2.0