<3<3<3

Det är nästan så jag blir avundsjuk på mig själv tror jag! Jag har de bästa vännerna man kan tänka sig och jag har den bästa killen man kan tänka sig också! Älskar alla helt villkorslöst och visst jag kan ha svårt att visa det ibland när det totalt låser sig men det gör jag i alla fall.

Jag förstår inte att jag ens hinner skriva något här när jag ska lyckas träffa alla jag vill träffa oc göra allt jag vill göra och som jag missat när jag varit i båstad, och detta ska göras på bara EN vecka(!?!?) men det går nog bra :) Har lite ångest över hurvudvärken/migränen. Jag vet att jag behöver gå till kiropraktorn men han har ju semester men jag kommer gå av på mitten om jag ska gå med det här i en månad till innan jag kommer hem... Men jag har haft sånna hära perioder förut och fixat det så en till borde ju inte vara något problem, men nu är det det! Nu har jag klagat av mig lite också, tror det är bra att skriva av sig lite ibland faktiskt, kanske borde ta upp det där med dagbok igen, kanske inte.

Nu ska jag springa vidare! Ha det bra allihopp :)

2010-07-27

En kedja är inte starkare än sin svagaste länk. Det är i alla fall vad alla säger. Men då kan väl inte kedjan vara svagare än sin starkaste länk heller, eller? Hur man än gör så hamnar man alltså någonstans imitten på lagom alltså.

Igår var en total lustigt  dag. Jag skulle umgås med både Joakim och Werner samtidigt och jag har då aldrig varit med om något konstigare! De betädde  sig som syskon på nått mystiskt vis, förvirrade, de är nog sånna där kosmiskasyskon kanske. Aja hel lustigt var det i alla fall men ganska roande att titta på! Känns bra att två av de viktigaste personerna i mitt liv faktsitk kan umgås, i alla fall i lagom längd ;)







Tappa inte bort dig själv för att det är lättare att vara någon annan.

Jag tänkte skriva något vettigt men så blev det icke!

Haha jag tror jag tog på mig alla människors humörsvängningar asså! helt otroligt vad det kan gå undan fråg glad till ledsen och arg till förbannad, sårad till förlåten och alltmöjligt... Tack och lov så tog även det slut så nu är jag stabil igen!

Så idag har jag städat (ingen vidare stor överraskning eller hur? ) jag skyller på att det numera är en arbetsskada också inte bara vanliga gamla tvångstankar. Men vadå vill man ha det fint så får man helt enkelt ta i lite! Men nu väntar duschen och sen bär det av igen :)

Hej på er!


Rubrik

Trodde jag ja, trodde jag ja...

Home sweet home

NU är jag äntligen hemma igen! Efter att ha jobbat 21 dagar i sträck och städat på tok för många toaletter och allt vad jag nu har städat så måste jag säga att det är otroligt skönt att vara hemma. Har redan börjat umgås med de människor jag saknat som mest och imorgon kommer jag träffa ytterligare en person som jag saknat som attan!
Men nu är jag med werner och ska se på film och chilla så ha det bra allesammans :)

Inte en gång till säger jag bara!

Shhhhiiiieeet! Det var helt galet det här förstår ni! Är man i Båstad så finns det en regel, Man måste festa minst en gång. Felle och jag blev medbjudna till några jobbarkompisar för att grilla, chilla och sen dra ut och dansa. Kvällen slutade inte helt lyckat kanske men vadå? kul vare i alla fall! :)

Just det jag glömde skriva det! haha! Felle och jag satt och åt glass på torget igår och då kommer det fram en kille kanske 25 år eller något och vi tänkte, "fasen kan man inte ens få sitta o äta glass här utan att de ska komma fram och prata mobiler!". Det hela slutade med att killen säger till mig att jag inte ska byta aboneman (Ja, jag drog en liten vit lögn och sa att mitt abonemang var mycket billigare än vad det är, det hade ju inte han med att göra i alla fall!). Sen huxflux så ska vi tydligen slå ihop våra gäng och festa med dem på kvällen så vi byter nummer, han klaga högt och tydligt när jag inte sa vad jag heter i efternamn (Räcker det inte med nummret och förnamnet eller!? han var ju för sjutton telefonförsäljare liksom och kunde säkert gjort något fuffens om jag sagt det (smarta Anna här!) ). Ja och hur kvällen var på det hela tagen står ju högst upp.

Men en sak här nu va. Det är inte bra att dricka alkohol och vara uppe sent på kvällen/natten när man ska jobba klockan 7 på morgonen! Vi gick omkring som  zombies! Onyyktra var vi fortfarande också så det var inte helt ok kan jag inte tycka.

På det hela taget så lever jag fortfarande alltså, och det gör felle med för dem som undrar, jag saknar fortfarande allt folk där hemma (eller i frankrike som jag vet att Werrner är!) men jag får stå ut i 2 veckor till helt enkelt! Nu är det fotbolls VM på tv:n, måste ses!


PUSS


Back again

Oj oj oj här nere har man då verkligen inte tid till att sitta vid datorn kan jag ju tala om! full rulle hela tiden från att man går upp halv 7 tills man går och lägger sig och FÖRSÖKER sova runt 23. Och ja det står försöker med tanke på att jag inte känner att jag har fått någon rejäl sömn sen jag åkte tillbaka hit ned igen, drömmer och har mig eller kan inte somna över huvudtaget. Men men jag står ut några veckor till.

Jag tänker inte skriva nått om mitt jobba för skulle jag göra det skulle ni somna innan ni ens läst klart första meningen. jobbet är helt enkelt piss, (bokstavligt talat). Det får duga om det!

Idag fyller min kusin Linus 20 år också! (bra att veta vem man ska ringa när man behöver...någonting!) Grattis påre gubben lilla!

Har nog kollat igenom alla felles bilder på hennes dator nu, titta vad man hinner med om man är flitig! Vi var ju så himla små för bara några år sedan :o





Miss you all back home!

Nu kallar vardagen tillbaka på mig! men när jag kommer hem igen ! då ni, då är livet en fest!  :)


RSS 2.0