Free your mind

Before you can read me you got to learn how to see me, I said
Free your mind and the rest will follow
Be color blind, don't be so shallow.

Bästa!!
2 helt vanliga skoldagar kvar (som inte kommer bli alls som man tror förmodligen) Sen äre mössan på och vi som stampar i marken när vi sjunger studentsången hela veckan lång för att slutligen stanna på trappen där hatten flyger och vi tar flaket runt sörping!
Bästa!!!

Båstad here we come! Stand up here we come! Livet skiter jag i just nu vi bara kör okej!? Livet äger vi i alla fall!

Herrå


Möta en person med handikapp

Jag tror att jag upplevde något totalt annorlunda igår. jag träffade en blind präst. Känndes lite halvkonstigt när jag först inte visste att hon var blind men sen förstod jag det i alla fall. Den här tjejen använder varken ledhund eller en blindkäpp och det enda hon ser är starkt ljus. hon kan alltså se om det finns ett fönster i rummet om det är soligt ute.

Jag blev väldigt farsinerad av den här personen. Hon utsträlade samma livsglädje som alla andra mina vänner gör. Hon läste blindskrift precis lika lätt som jag själv läser den här texten med ögonen. Hon rider tydligen också vilket jag anser är otroligt häftigt!

Hon pratade om saker man kanske inte tänker på. förvisso så är hon präst och de brukar ju kunna tala om saker man kanske inte har tänkt på på just det sättet. Men hon sa i alla fall att gud fungerar som vatten. rinnande vatten är stommen och grundpelaren (alltså Gud) och is skulle kunna symbolisera jesus (fast han var förmodligen inte lika kall men han var i alla fall en fast massa) Och ångan kunde vi säga var anden som man vet finns där men ser den inte.

Samtidigt som hon drog vattenparallellen med Gud så drog jag samma parallel till kärleken:
Kärleken är mycket som vatten, mjuk och följsam, samtidigt kan den bli som is, hård och kall, och kärleken är som ångan vi känner den men ser det inte. men jag tror ju visst att man ser vatten ånga(kolla bara när du kokar vatten) och visst kan vi se kärleken, när ett litet barn och en förälder leker i lekparken kan vi se den även fast den kanske inte handlar om oss själva.

Oj vilken roman det blev men iaf! tuff präst och smart jämförelse kort och gott!

Raindropps keep fallin' on my head!

But that doesn't mean my eyes will soon be turnin' red
Cryin's not for me
'Cause I'm never gonna stop the rain by complainin'
Because I'm free
Nothin's worryin' me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Felle och jag diggar loss här när jag sjunger min skönsång och felle kör skönlir med knäppafingrarna! Ni vet lite klatschigt ;) Jäkla gung är sal 316 asså ni är varmt välkomna att joina!

Vi bestämde oss nög för att välja denna låt eftersom vädret idag bestär av 1%solsken och 80% mulet och hel 9% regn! sammanlagt blir detta 100% har jag ju då räknat ut faktiskt! mattesnillet Anna Filipsson jag visst ;P



Men regn är faktiskt fint om man tar på sig regnkläder och gummistövlar och går ut och hoppar i vattenpölarna! jag tror vi skulle kunna få upp välden ut den koman den hamnat i om alla faktiskt gjorde det här så fort det börjar renga! Eller hur? :)


Tankefjong

åhh vad jag ogillar när jag inte bara kan reda ut mina tankar INNAN jag öppnar käften! Fast samtidigt är jag glad äver att det i det här fallet var en som inte kopplade på hjärnan innan hon öppnade trusten för det hon sa va då ännuvärre!

Ibland vore det as smart om man kunde koppla på en tankeöverföring så folk fattar vad man menar utan att man behöver prata... Livet vore så mkt enklare då!

Oh well back to reality.. skolan asså!  

-ister

Spontanister! Nu kanske ni funderar "vad fasen menar hon med det". Det är bara en beskrivning av felle och mej, och säkert många fler. Ett klockrent ord i alla fall!

Nu är jag klar med Svenskan, filosofiuppgifterna men jag glömde ju skicka hem religionen så den har jag ju inte gjort klart då men i alla fall...

Åhh jag rensade i våra rabatter när jag kom hem från skolan! helt underbart att känna jporden under händerna hörra hur det knakar mjukt när man drar bort ogräset och när man får smuts under nalgarna!! FÖR att inte beskriva lukten av mjuk och fuktig jord! SOmmar sommar sommaaaaar!!!

Natttajm bye

Vuxen samlare! öhh va?

Sammlar vuxenpoäng för fulla muggar här tror jag. Ni vet såna dära som våra föräldrar också har gjot en gång i tiden för länge länge sen! Men nu är det i alla fall äntligen vår tur! De senaste dagarna har jag gått upp kl 03.50 (snacka om uppoffring) för att tjäna pengar, riktigt så tidigt behöver ju dock inte min mamma och pappa gå upp med i alla fall, tjäna pengar gjorde jag i alla fall!

Sen har jag även spenderat pengar (för mkt pengar kan tyckas nu i efterhand men det blir vad man gör det!) Tar man studenten en gång i sitt liv så kan det fasen i mig få kosta lite liksom!!

Har även för första gången i hela mitt liv använt mig av min internetbank på riktigt (inte bara kollat mitt saldo alltså). jag har nämligen köpt biljetter till Båstad stand up i Sommar!!  Dock behövede jag stöd och support under hela resan av felle, men vadå första gången liksom jag var nervös okej!?

Aja nu ska jag hoppa i sängen, måste ju kolla hur mkt den klarar av innan den går sönder (höhö).

Natti natti

pjuuuhh

Människan kan då inte vara skapt för att stå från kl 14 till kl 02 och sedan sitta och köra en bil till klockan 04 på morgonen. men vi klarar det i alla fall! Eller jag gjorde det igår i alla fall :)

Den här senaste tiden har varit helt fantastisk! Roadtrip ned till Göteborg för att träffa Idag och hennes väl omtalade kompisar var hur kul som helst! och jag älskar folket där nere snacka om energi och livlighet! :D

Sen var det Bröllop för Malin och pelle igår, jätte vackert var det! första bröllopet jag har varit på var det också:) Jag jobbade med serveringen o det var riktigt kul och förbaskat jobbigt! satt ned sammanlagt 30 min på 12 timmar! dä ni! ;) Och dem 30 min var vigsen i kyrkan. Vi stod till coh med när vi slängde i oss maten haha!

Nu är det plugg som gäller! 2 rapporter ska in imorron och de ska jag banne mig fixa idag asså! vill INTE ha nån rest alls för fem öre för då klickar vi på "Ogilla"knappen!

herråherrå

bulletproof!

Saknar redan min Felle pelle och då har hon bara varit borta en två dagar. Men i alla fall man får faktiskt sakna de man tycker om!

Fick en fnitterattack när jag fick ett sms av Werner igår med! haha hon är så rolig hon asså (om hon läser det här kommer inte hon fatta ett skit och jag kan se hennes frågande min framför mig nu)

Idag ska jag bli blondie och förlora en jäkla massa pengar på köpet. jaoo så är det ju liksom ibland med! Oh well jag klarar mig väl på vatten och bröd och att sitta hemma och plugga och inte göra nånting alls :)

Hade migrationsverket här förut med och det visade sig bli himla intresant faktiskt vilket var roligt. SFI var nog dem som uppskattade det mest eftersom de i klassen knappt fick en syl i vädret! Men det är ju faktiskt mest aktuellt för de som går i SFI kan jag tycka så mig gjorde det inget i ruggen!

På Onsdag (imorron kom jag just på (WERNER JAG RINGER DIG IKVÄLL)) så drar vi till Göteborg för att träffa Ida och äntligen få ett ansikte på alla dem hon pratar om hela tiden! hihi ska bli kul kul jul! :D

Men nu ska jag pallra mig iväg till bilen i en ofantlig långsam takt! See yah!


Dålig på vardag duktig på fest

Jag lyckades just rädda världen från översvämning (eller i alla fall migg rum). Kanske borde nämna att också orsakade olyckan genom att jag vettnad (läs dränkte) mina blommor! ouups!

Snart kommer släkten hit och då ska det firas med smörkåstårta och rabarber/jordgubbspaj! Tills dess ska jag städa klart hela huset med LP på full volym och glömma alla mina bekymmer och allt vad det nu heter!

PUSS

Sjukstugan

Min studiedag började ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Till att börja med sprang Zorro in i mitt rum och skulle börja tugga på allt han kom åt kl 7 imorse.. himmla roligt... Sen när jag väl gått upp så ser jag att Zorro fortfarande haltar vilket han började med igår.

Sen en timme senare går elin upp för hon ska på praktik och när hon kommer ut från badrummet ser jag att hon är likblek i ansiktet o frågar hur läget är. " jag ser ingenting" snyfftar hon fram då så hon fick order att sätta sig på bolvet och dra några djupa andetag sen när färgen kommit tillbaka i ansiktet fråga jag om hon mådde illa eller hade ont i huvet (sånna symtom känner jag väl igen) Migrän visade så klart min diagnos på. Så skickade jag henne i säng och gick för att hämta en tablett och vatten till henne och sen var det bara ringa til Tette och säga att elin är sjuk så hon kommer inte på praktik idag.




Till råga på allt detta så får jag inte igång filmen jag har lånat av Lisa *jävla dator jävel* eller så är det jag som är så förbannat oteknisk som inte gör rätt... Hatar teknik ibland!

Nu ska jag inte tråka ut er mer ha en bra Studiedag allesammans! :)



Trubbel, Dubbel Trubbel

Ibland vill man bara krypa ned i sängen igen och glömma att vissa dagar ens har exicterat, att man har gjort vissa grejer man senare kanske ångrar även om det skulle vara så att det inte rör några andra människor. Men i det här fallet som är precis som i många andra fall så berör det mina vänner och jag tänker inte låta någonting gå för vänskapen. Även om jag säger det så har det redan gjort det, Väggar byggs upp bara för jag inte kan formulera rätt meningar eller hitta dem rätta orden.

Ibland gillar jag att få skriva lite kryptiska meningar och jag vet att de inblandade hajar att det är dem  det handlar om, Mina vänner är förbannat interligenta dem :) Och jag gillar dem allihoppa så mycket att det är det som gör så förbannat ont. Kan jag inte bara fatta att jag ska hålla fingrarna i styr och inte göra grejer som jag vet är fel redan från början.

Suck Lifes goes on och det kommer även mitt göra.

Snipp snapp slut så var denna sagan slut!

Sköna maj välkommen!



Nu är det faktiskt vår! det känns på doften! plus att det syns på marken:)






ZORRO!!! :D

RSS 2.0